maanantai 17. toukokuuta 2010

"sitä kerätään mitä kerääntyy"

Kesäinen tervehdys taas teille kaikille ihanille blogi ystäville! Kevät poistui haipakkaa jonkun tyyppisen loman alkajais flow´n vallitessa :) Olen tuunaillut, tehnyt paljon käsitöitä (pitsihuivi ja karhunvatukkakuvioinen neule liivi jo valmiita, tunika tekeillä), pyöräillyt ja kierreillyt ihanilla kirppareilla tehden toinen toistaan ihanampia (vaate ja sisustus-)löytöjä.. Myös tuunausprojektini, puinen lautashylly on saanut uuden ilmeen! Luonnosta saa yhtäkkiä poimittua mitä kauneimpia pikku kimppusia ja kohta suuria kirjavia kukkapuskia parvekepöytää koristamaan. Kaikkialla on vehreää ja elinvoimaista, uuden alun tuntua ja maantuoksua voi aistia myös kaupunkialueen laitamilla.. Valitettavasti kaikki ihana tuo minulle sanamukaisesti päänsärkyä.. helleaalto  nostatti sellaisen siitepöly pilven ettei allergisena ole kaikesta huolimatta ihan niin mukavaa kuin voisi olla.. Tämä tukkoinen nenä ja kurkku toivookin pikaisia sateen ropsautuksia helpottamaan oloa jottei tarvitsisi taas tukeutua kovin tiukkoihin lääkkeisiin(=vanhat tutut kortisoni jauheet). Hellittäisi pöly niin
ei olisi niin väsynyt, kun kaikki energia menee hengittämiseen!
Uusia pohdintoja on myös blogin suhteen.. Vuoden aikana olen saanut paljon uutta oppia ja taidot ovat karttuneet huimasti! En ole ottanut kovastikkaan paineita päivittämisestä sillä teen tätä fiilispohjalta ja jaksujen mukaan, lopettaminen ei ole siis käynyt mielessäkään :) Pohdintoja on lähinnä sen suhteen josko aloittasin uusilla taidoilla vähän niin kuin puhtaalta pöydältä.. Jättäisin siis tämän blogin oleilemaan omaa elämäänsä bittiavaruudessa ja perustaisin perintöä jatkaen uuden blogin. Saman teeman ympärille tietenkin ja toivottavasti  saisin jakaa teidän tuttujen kanssa sisustuksen riemuja ja haasteita jatkossakin! Vaihtoehto olisi tietysti sensuroida tämän blogin aiempia päivityksiä, mutta minä olen tyytyväinen tähän näin, sillä tähän olen antanut parastani mitä sillä hetkellä on ollut mahdollista, tietojen, taitojen ja tyylivirtausten mukaan ;)
Nämä "uuden aloitus"-pohdinnat perustuvat ihan yleiseen omaan elämän muutokseeni..tai sen mietintään.. Olen taas syntymäpäiväni kynnyksellä pohtinut mitä tulevaisuudelta toivon ja odotan, perus: "Mikä minusta tulee isona?" Ei viitsisi ainutlaatuisesta elämästään kauhean paljon laittaa muiden odotusten täyttämiseen, pitäisi osata toimia hetkessä ja saada päätöksiin enemmän tunnetta.. koska loppeenlopuksi mikä voi mennä pieleen? siis tässä mittakaavassa, kun tavoitteena ei ole totaalinen irtiotto tuntemattomaan vaan oikeastaan muutama pikku muuutos joilla muuttaa suuntaa parempaan? Ja kun oikastaan muiden odotukset ovat ihan omaa keksintöä, omia normeja ja sääntöjä rajoittamassa! Kyllähän se toisaalta vaatii hieman kanttiakin kun ei oikeastaan ole tietoinen siitä missä syksyllä vaikuttaa ;) Rovaniemellä, Tampereella vai missä??
Toivon teille kaikille letkeän paahteisia kesä päiviä ja pieniä ukkosen kuuroja, mökkitunnelmia ja kesä juhlia! Tavataan taas pian, sillä aiheita päivityksiin kyllä olisi :)

(olisiko jollain tietoa miten saa tehtyä blogi taustan omasta kuvasta? tiedosta olisi paljon hyötyä ja iloa! kiitos!)

7 kommenttia:

 1. Tämä blogi on hyvä näin, älä poista mitään. minun mielestä ihan voisit jatkaakin tätä aloittamatta uutta blogia. Mutta sinähän teet kuten itsestä tuntuu.

  Ihana blogi sinulla tämä. Hyvää kesää sinulle.

  VastaaPoista
 2. Minakin tykkaan blogistasi!
  On aina kiva nahda uusia kirppisloytojasi.
  Onnea elamanmuutoksiisi,oli ne sitten pohjoisessa tai etelassa!!!

  VastaaPoista
 3. Kivoja pohdintoja sinulla täällä :) Aina itsekkin pohtii bloginsa ilmettä ja miettii ilmeen vaihtamista. Toisaalta blogi on ikään kuin päiväkirja johon on kiva palata ja seurata omaa kehityskaartaan. Eli kumminkin paremmin :)Sinulla on kiva blogi ja jaat niin ihanasti ideoita.

  Itse pohdin myös syksyä ja tekisi niin mieli vaihtaa työpaikkaa. Kokeilla jotain uutta saas nähdä mihin päädyn :) Toivotan sinulle onnea pohdintoihin ja kuuntele sydämesi ääntä :)

  Harmi tuossa taustakuva jutussa en osaa auttaa.

  VastaaPoista
 4. Sinulla on hyvä blogi ja valtavan hyviä ideoita. En minäkään osaa auttaa tuon taustakuvan kanssa. Voisiko sellaisen tilata blogipohjien tekijöiltä? Itkupillillä on mahtavia blogipohjia, ilmaisia, ja lienee tekevät niitä tilauksestakin, korvauksesta en tiedä. Mutta Itkupilli vaikuttaa symppikseltä, jos tulisi mieleen häneltä vaikka vain kysyä, onnistuuko omin avuin taustan laitto. Mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 5. Sulla on kiva blogi ja tykkään siitä tällaisenaan, mutta jos päätät aloittaa "puhtaalta pöydältä", tulisin mukaasi mielelläni.
  Ihanaisia ukkoskuuroja (välillä) ja auringon paistetta päiviisi.

  VastaaPoista
 6. Heippa,

  Osuin ekaa kertaa blogiisi ja tykästyin heti. Niin kaunis ja rauhallinen tunnelma :).

  Keväisiä terkkuja Hollannista.

  Nona

  VastaaPoista
 7. Olen pitänyt blogistasi kovasti ihan alusta asti. Mutta jos päätät "muuttaa", niin perässä tullaan:)

  Mukavia päiviä!

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!