maanantai 12. huhtikuuta 2010

Puuvilla vintagea

Kaikki kuvassa on kirppikseltä paitsi tuo irtopitsi on Porcellanasta. Porcellanassa Tampereella myydään muuten Sagen Vintagen tuotteita! Ostin decoupagea varten muutaman enkeli servetin ja scrap booking sivun.. Onko teillä huikaisevia ideoita mitä voisin päällystää decoupagella?? Ei enää viitsisi päällystellä pääsiäismunia ja joulupalloihin on vielä aikaa :)
Puiset lankarullat ovat aina metsästys listallani, nytkin käyttökelpoista lankaa 50 senttiä kipale. Käsin kirjotut ja pitsillä somistetut tyynyliinat ovat täysin ehjiä 1e kappale. Kaikki Lempäälän Rajasillan Pelastusarmeijan kirpparilta.
Vielä tarkempia kuvia monogrammeista.
Olisiko teillä muuten kiinnostusta kuulla kirppis ja kauppavinkkejä Tampereen seudulle? Jos, niin voisin laittaa jossain vaiheessa siitä kokonaisen postauksen, olisi sitten kompaktisti ja helposti aina yhdessä paikkaa luettavana. Olen asunut Tampereella lähes koko pienen ikäni, joten monet paikat on tullut koluttua. Ehkäpä vinkeistäni olisi hyötyä jollekkin joka tulee tänne päivän parin reissulle?

12 kommenttia:

 1. Minua ainakin kiinnostavat ihan Tampereella asuvanakin nuo ostospaikkavinkkisi!

  VastaaPoista
 2. Mielellään kanssa kuulen ostosvinkkejä. Sitä on niin jämähtyny niihin samoihin vanhoihin eikä osaa muuta ees aatella.
  Äkkiseltään tuli mieleen, että dekupaasaa huonekaluja, ovia, seiniä...nimim. kokemusta on :D Vai onko liian isoja ja kiinteitä kohteita. Meillä kun on vanhoja, jossain vaiheessa korjattavia pintoja, niin voi huoletta läiskiä mihin lystää, ilman että on elämä sitten pilalla :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkeistä Sanna-Mari! Jos löytäisi jonkun ihanan pikku pöydän jonka kannen koristelisi..hmm.. Siitä se ajatus sitten lähti :)

  Juu ja laitan varmasti shoppaus vinkkejä kun jo kerran kaksikin niistä hyötyy :)

  VastaaPoista
 4. Ihania ja huokeita löytöjä olet tehnyt!
  Laitahan vaan vinkki-postaus!

  VastaaPoista
 5. Kauniita "esineitä" ! Mielelläni vastaanottaisin vinkkejä Tampereen suunnalta. Olen kuullut että siellä on paljon ihania paikkoja mutta kun päiväkseltään tulee käymään niin vaikea on näitä helmiä löytää. Kiitos jo etukäteen :)

  VastaaPoista
 6. Puiset lankarullat ovat aina minun kirppishankintalistalla... Minulle kelpaa Tampereen seudun kirppisvinkit, vaikken siellä asukaan, eihän sitä tiedä milloin sinne tulen... ;)

  VastaaPoista
 7. Minuakin kiinnostaa parhaimmat vinkit Tampereelta, sillä siellä tulee käytyä aina silloin tällöin.

  Upeat löydöt!

  VastaaPoista
 8. Ihania löytöjä jälleen!
  Olisi kiva jos laitat vinkkejä. Sittenpähän tiedän mistä löytää jos tulee tarve. :)

  VastaaPoista
 9. Laita ihmeessä kirppis-vinkkejä! Itse harrastan juuri päivän-parin kirppis-sukuloimisreissuja ja kesän aikana ovat Tampere + Hämeenlinna yksi kohteista :)

  VastaaPoista
 10. Ihania löytöjä! Vanhat pitsin ovat niin kauniita, kuten nuo lankarullatkin. Minua ainakin kiinnostaisi vinkit Tampereella!

  VastaaPoista
 11. Upeita kirppislöytöjä!

  Ehdottomasti laita vain niitä Tampereen seudun ostospaikka-vinkkejä! Lempäälästäkin, jos siellä on noin hienoja kirppiksiäkin - käydään kuitenkin Ideaparkissa...
  Ollaan heinäkuussa tulossa sinne häihin ja kaikki vinkit tarpeen!! ;) Kiitos etukäteen!

  Itse olen joskus tehnyt tuolla decoupagella mm.taulupohjiin, ruukkuihin ja jopa laudanpätkään (tauluksi) :)

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!