maanantai 1. maaliskuuta 2010

Tekniikan ihmelapsi

Onnistuin vihdoin muuttamaan blogin ulkoasun erilaiseksi! En ensin hoksannut mistä nämä teksti rivit saa pidemmiksi niin, että jää vähemmän tyhjää valkoista tuonne sivuun.. Vielä kun osaisi laittaa nämä kuvat sillä lailla tosi isoiksi koko sivun levyisiksi, olen nähnyt muilla niin..
Yöllä iski inspis ja tuunasin näitä vielä vähän pidemmälle.. Saas nähä kuinka monta pääsiäismunaa kerkeän tuunata ennenkuin tulee pääsiäinen:D
Pitsihylly, vihdoin! Olen tehnyt hyllyn yläasteella puukässässä, siinä oli ennen kivi kokoelmani, nyt asettelin pitsit sinne kun niitä on kertynyt tarpeeksi täyttämään hylly. Meitä oli valinnaisella puukässän tunneilla jopa kaksi tyttöä! No siellä kyllä näki miten bimboja miehet on ;D Sähläsivät koko ajan.. Toinen tuotokseni oli puukässässä sellainen iso valkoinen arkku jonka päällä on nytten TV... Todellakin järkevää ja onnistunutta käyttö kamaa! Itse suunniteltiin aina kaikki, ope korkeintaan sanoi, että mietippä tota kohtaa vielä pikkasen.. Onkohan muilla ollut niin laatu opetusta??
Pitäisiköhän osallistua Tiimarin pääsiäismunan tuunaus kisaan jollakin tuotoksella.. Huvin vuoksi; saattais voittaa repullisen Tiimari kamaa.
Seinän valopilkku..
Mietin, että pitäisi teitin iloksi päivittää useammin.. juttuja kyllä olisi.. Askartelen, sisustan ja löytöilen kirpparilla koko ajan. Ongelma vaan on ettei meinaa keretä päivittää kaikkea: kuvata, käsitellä, kirjoittaa.. Nytkin on vaikka mitä kivaa sisustus ja vaatepuolella odottamassa kuvausta.
No onneksi olen ensi viikon lomalla, niin sitten voi niitä kertoilla:) ja toteuttaa projekteja jotka on kesken tai kehitys asteella.
Onko teillä jotenkin ontto olo kun olympialaiset on ohi?? Talvikin loppui kertaheitolla: vesi räntää sataa ja pikkasen masentaa katsoa ihania aurinkoisia hiihto lumi kuvia torstailta.. No onneksi olen pääsiäisen seutuihin menossa Lappiin lumille ja aurinkoon! Minua nimittäin pyydettiin pikku tytöntyllerön kummiksi!! (sylikummiksi) Olen super onnellinen kun serkku pyysi:) Siellä voi sitten samalla nauttia lumesta ja hiljaisuudesta.. Niin, ja unelmoida sinne muutosta! Toivottavsti pääsen sisään Lapin yliopistoon.. Aina tulee niin hirveä ikävä sinne kun joutuu pois lähtemään:/ Tänään pitää laittaa hakupaperit menemään! Sitte vaan ootellaan pääsykoetta joka on kesäkuussa, voi tuska;) miten pitkä aika.. ja toisaalta niin lyhyt jos tämä todella on viimeinen kevät täällä tre hki-sektorilla! :)
Mukavaa viikonalkua kaikesta mietinnästä huolimatta, tapaillaan pian!

3 kommenttia:

 1. Ihana pitsihylly! Tommonen munkin pitäisi saada. Osallistu ihmeessä kisaan, veikkaan jo sinua voittajaksi!

  VastaaPoista
 2. Niin paljon ihanaa taas kuvissa! Osallistu ihmeessä kisaa, nuo pääsiäismunat ovat upeita.

  Olipa yhteensattumuksia postauksessasi: minäkin olen aikoinani ollut puukäsitöissä, ajattelin päivä sitten Lapin matkaa, (jonne toivottavasti päästään kesällä) ja meidät on pyydetty kummeiksi, ristiäiset maaliskuun lopussa.

  VastaaPoista
 3. Valitse päivitetty editori asennuksista. Aina kun lisäät kuvan siihen tulee automaattisesti "työkalupalkki" jossa vaihtoehdot pieni-keskikoko-suuri-suurin, ja vasemmalle-keskelle-oikealle tmv.
  Kokeile rohkeasti, niin opit kyllä.

  Minäkin olin yläasteella teknisessä työssä. Opiskelin sen vielä englannin kielellä :)
  Tästä johtuen on kutomiset ja virkkaamiset aika haastavia :)

  Hylly on kaunis ja pitsikokoelmasi ihana!

  Älä stressaa päivityksestä. Pääasia, että teet tätä hyvällä tuulella, etkä väkipakolla kiireessä!

  Onnittelut kummikunniasta <3

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!