tiistai 23. maaliskuuta 2010

Romua osa 2

Harakanpesä imitaatio korurasiassa : meriheinää, laventelia, patinoitunut lukko ja keraamisia barokki tyylisiä munia Tiimarista.

Heh.. Tiimarista on tainnut tulla oikein lempi kauppa sillä tuo pieni pesä on sieltä eurolla hankittu.. paljon on tullut kyseisestä kaupasta ostettua :)
Huomannette, että edellinen postaus oli kuvattu samalla sivu pöydällä.. Tälläiseksi se nyt kuitenkin pääsiäiseksi jää. Kirjavat munat koristavat pyhien aikaan ruokapöytää, en kuitenkaan viitsi vielä laittaa valkeaa liinaa likaantumaan.. Myös hortensia on ostamatta samaista ruokapöytää koristamaan, käyn kaupassa varmaan kiirastorstaina kun tulen lapin reissulta :)

Onko perunakin todella noin kaunis kuin vanha värikuvitus antaa ymmärtää? Oikealla lamppu projekti, kaunis seinälamppu saa palvella korutelineenä kunnes saan sen laitettua..mihin menee varmasti vielä pitkään!
Alahaalla keskivaiheilla voitte nähdä nahkaisia pakotettuja lukon ympäryksiä (käytetty varmaan laukuissa, en tiedä onko näitä laitettu lipastoihin), ne olen löytänyt kirpparilta. Mietin laittaa niitä säilytys laatikoihin koristeiksi, ikäänkuin lootassa olisi lukko-tyyliin, saas nähä raaskinko kun ovat niin nättejä :) Alempi Yhteishyvä on muuten joulunumero jossa on mm. Mika Waltarin kirjoittama joulusatu.
Loppuun vielä viikon kirjavinkkiä! (lukufriikkinä näitä vinkkejä satelee;) Tämän ruotsin kielisen uutuuden tilasin Adlibriksestä 11,90 e! Siis painotan uutuuden, ja näin edullisesti! (live-kaupassa lähes kaksinkertainen hinta) Adlibriksessä oli vielä kampanja, niin, etten tarvinnut maksaa edes postituskuluja. Siellä on niin usein, joten odotan aina kampanjaa ennen kuin tilaan :) Kirjan koko nimi siis: Blomstrande ideer:Dekorera kreativt med kransar, buketter och grönt. Kirjoittaja Minna Mercke Shmidt. Oletteko muuten käyneet hänen blogissaan jonne minulla linkki menussa, siinä ihania blogeja luettelossa, joka on alempana? Blogista näkee kirjan tyyliä mukavasti.. Ihana kirja! Inspiroi tekemään.. Otan ainakin tämän ja uusimman Lantliv-lehden junaan lukemistoksi. Torstaina jo lähdenkin pohjoista kohden, niimpä en enää kirjoittele ennen pääsiäistä. Pääsiäisenä kylläkin laitan tunnelmakuvia, jahka hortensiakin on hankittu.
Niimpä toivottelen teille kaikille oikein ihanaa pääsiäistä! Syökää mämmiä, pashaa ja kindereitä ;D
Ps. Osaako joku auttaa! Näätte varmaan kuinka rumasti kuvat ovat sivulla, blogger heittää ja asettelee ihan miten sattuu. Itselle ne näkyy nättinä muokkaus vaiheessa. En käsitä miten samoilla säädöillä tulee joka kerta erilaista jälkeä! (en jaksanut katsella rumaa asettelua joten vaihdoin loppeen lopuksi  vierrekkäin pystyssä olleet kuvat peräkkäin..)

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia kauniista kohteista :)

  Kiitos kirjavinkistä, tartteekin hetimiten poiketa taas adlibrikseen...Mainitsemaasi blogia seurailen myös.

  Mukavaa matkaa pohjoiseen!!

  VastaaPoista
 2. Ihanuuksia olet taas laittanut!

  Oikein hyvää matkaa pohjoiseen!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kirjavinkistä, kävinkin just Minnan blogissa ihastelemassa. Olisi kiva oppia tekemään kukille jotain muutakin kuin vain istuttaa ne sellaisenaan ruukkuun tai laittaa maljakkoon.

  Pääsiäisen tunnelmakuvia odotellessa, hortensia on yksi kauneimmista kukista.

  VastaaPoista
 4. Ihania pääsiäis tunnelmia. Sain juuri tovi sitten adlibrikseltä viestin, että minnan kirja on ilmestynyt. (Laitoin sen valvontaan.) Pitäisi se nyt sieltä tilailla.


  Ihanaa ja nautinnollista pohjoisen matkaa. Hienoa viedä jalkansa sinne, missä sydän jo on :)

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!