tiistai 2. maaliskuuta 2010

Kiitoksia:)

Paljon kiitoksia Emilialle, kun kerroit mistä kuvat saa suuremmiksi! Nyt saatte tästä edes nauttia paremmista ja tilavammista kuvista joista saa sitten selvääkin:) Onhan se totta mitä sanoit, että tekemällä ja kokeilemalla oppii.. Niin olen oppinut oikeastaan kaiken tietokoneisiin liittyvän; kuvan käsittely ohjelmat (osaan käyttää jopa kolmea erilaista jotka olen omatoimisesti ladannut koneelle), tekstin käsittelyn, bloggauksen, power pointitkin aikoinaan.. Pakko kun  ei perhepiirissä ole tietsikka nörttejä;) Netti on ollut suureksi avuksi sillä sieltä löytyy vastaus todella nopeasti, jos ei muuten niin kysymällä ja joku avulias vastaa... Aina kun kaikkea ei hoksaa ja joutuu siihen kuuluisaan umpikujaan.. Enkä tällä hetkellä sanoisi tietotekniikka taitojeni  olevan huonot, päinvastoin, uutta oppii jatkuvasti ja sehän idea onkin.. Ei oikeastaan voi oppia kaikkea kerralla ja olla sitten valmis, tekniikka kun muuttuu koko ajan niin hurjaa vauhtia!
    Kuten Sokrates jo huomasi: hän ei oikeastaan tiedä mitään. Ja tämän myöntämällä hän ansaitsi viisaan  maineen. Tuo klisee pätee kyllä tähänkin aiheeseen: se joka on valmis opppimaan ja kehittymään on kait sitte  jo valmis nörtti;)

    Kuvissa näkyy siis Iidesjärven jää ja Viinikan kirkko. Torstaina olin siellä hiihtelemässä ja kuten näkyy, ladut olivat vähän sitä sun tätä. Joku aktiivi oli käynyt tarpomassa heti runsaan lumentulon jälkeen. Latu loppui lyhyeen ja sain hyvää treeniä kahlatessani tien laitaan yli polven yltävässä lumihangessa:) En nimittäin voinut palata samaa reittiä takaisin sillä sukseni side temppuili eikä sitä saanut kiinni!
Tänään heräsin inhaan kurkkukipuun, toivotaan ettei mikään tauti iske! Varsinkaan possuflunssa sillä en hankkinut kaikista varotteluista huolimatta rokotetta.. (katsoin rokotteen haitat niin suuriksi)
Minunkin on vielä lopuksi tartuttava aiheeseen jota moni on pöyritellyt, nimittäin bloggaamisen turhuuteen.. En ole samaa mieltä siitä, että tämä olisi hyödytöntä! Päinvastoin; saan aina uutta virtaa ja inspiraatiota kun opin uutta tekniikan saralla mikä parantaa blogin ulkoasua taikka uuden lukijan tai kommentoijan jolloin huomaa kuinka moni on kiinnostunut jutuistani ja saa niistä itselleen jotakin.. Jos verrataan urheiluharrastukseen käsitöiden tekemistä ja sisustamista on sanottava että ne ovat joskun hieman yksinäisiä hommia.. Urheilija voi menna kilpailuun näyttämään taitonsa tai tavata uusia ihmisiä salilla tai lenkki polulla (olen minäkin innostunut ilmoittamaan itseni puolimaratonille toukokuun alkuun).. Bloggailua voi verrata samaan: tapaa juuri samanhenkisiä ihmisiä, sillä netti on meitä sisustus ym. höperöitä pullollaan ;) Sitten voi jakaa vinkkejä ja näyttää kuvia, sekä saada itse hyviä ideoita! Tämäkö siis turhaa??

3 kommenttia:

 1. Noniin! Kyllä nämä kuvat näyttävätkin suurempana komeilta!
  Itselleni nämä atk taidot on myös tullut tässä bloggaamisen sivutuotteena! Ja uskallus kokeilla!

  Ja blogien turhuudesta olen täysin samaa mieltä. Itse koen löytäneeni jonkinmoisen henkireijän!

  VastaaPoista
 2. Iidesjärvi on niin tuttu, Tampereella kun asuimme :) Ihan siinä vieressä Toasin asunnoissa. Jäällä ei kyllä tullut koskaan käytyä, mutta sorsia tuli ruokittua ja Viinikan kirkon ohi käveltyä melkein päivittäin.

  Kyllä minäkin blogi-maailmasta pidän, vaikka itse en kovin tiheään juttua pukkaakaan omaani tai kommenttia jätä muihin. Mutta se johtuu suureksi osaksi ajan puutteesta. Ja välillä kyllä taitojenkin puutteesta, menee aika usein hermot omaan osaamattomuuteen blogin kanssa. Jospa sitten joskus pääsisi johonkin kurssille...

  Mukavaa viikon jatkoa kuitenkin :)

  VastaaPoista
 3. Kun vain olisi enemman aikaa opetella kuvankasittelya ym mielenkiintoista.Itsekin olen opetellut kaikki itse,oman blogin aloitukset,kuvien siirtamiset ym.Minun aikanani koulussa ei viela opetettu tietokoneen kayttoa.
  Hienon pitsihyllyn olet tehnyt tuossa edellisessa postauksessa...
  Paranemisia kurkkukipuun!!!

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!