sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Keräilyä...

Ainakin yhden lupaukseni voin toteuttaa, eli kertoa keräilyistäni;) Taisin luvata enemmän päivityksiä kun oli lomakin tulossa.. Olisin mielelläni päivittänytin mutta loma meni todellakin lepäillessä, olin loppeenlopuksi niin kipeä, että loma kului aikalailla toipuessa..
 Ainakin keräilen kauniita Arabian ym. merkki lautasia..ja alpakka aterimia (askartelu tarkoitukseen esim. naulakoihin alpakka-aterimet ovat kivoja jos niitä raaskii käyttää).


Pidän myös postikorteista, vanhoista ja näköispainoksista; kaikesta nostalgisesta. Keräilen joulumerkkejä ja joulu postimerkkejä. Pitsien bongailua voisi pitää keräilynä kanssa, kuten vanhojen kirjojen hamstraamista. Pienet Maria patsaat ovat myös mieleeni, niitä on kiva löytää kirpparilta. Kaiken näköistä tulee siis silmiteltyä kirppari kierrokselta. Monesti tarttuu muutakin mukaan minkä olette täällä huomanneet. Keräilykohteita on varmasti seuraavissakin postauksissa... En ole vielä keksinyt keräilyn viehätyksen syytä; mikä siinä koukuttaa?? Ehkä se on tiedon etsintä keräiltävistä tavaroista, etsintä, arkistointi.. Mukava huoleton harrastus varsinkin kun keräilemäni tavarat ovat suht edullisia joten ei ole esim. antiikin ja taiteen keräilijöiden väärennös pelkoa. Huonekaluja keräilisin mieluusti enemmänkin jos vain olisi tilaa;) NIitä on hauska tuunailla ja laittaa näköisikseen.. No, ensi syksynä minulla on enemmän tilaa sisustella; pääsin sitten pohjoiseen opiskelemaan tai jäänkö tänne, aion silti katsella isompaa asuntoa.. Nyt alkaakin opiskelu rintamalla se viimeinen seitsemän viikon rutistus, menee todella nopeasti kun on pääsiäistä ym. lomaa tiedossa. Ja varsinkin kun odottelee kaikennäköisiä muutoksia kesän aikana;) Sitä ennen kuitenkin: 
Mukavaa viikkoa teille kaikille!
Odotellaan vielä vähän pääsiäistä, kohtahan se on ovella;)
 ps.Jeanne d ´Arc Livingissäkin oli harvinainen ihana pääsiäisnumero! Aina on joulunumeroita, mutta harvoin muita juhlia huomioidaan yhtä hyvin kuin Jeannessa. Kun oikeastaanhan se pääsiäinen on isompi juhla kuin joulu (itse hörhöilen joulun kanssa huomattavasti enemmän).

5 kommenttia:

 1. Samoja keräilyjä täälläkin. Keräilijä sielu :)

  Olen muuten tuon pääsiäinen vs joulu jutun kanssa samaa mieltä. Pääsiäinen kaipaisi kasvojenkohotusta tyylikkäiltä lehdiltä kuten juuri em.
  Toivottavasti vointisi on parempi ja mieli levännyt.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti pääset pohjoiseen kun sinne halajat!
  Isompi koti antais ihan uudet mahdollisuudet sisustaa :)
  Voimia viimeisiin opiskeluviikkoihin!
  Mulla on breikki pääsiäiseen saakka ja nautin täysin siemauksin. Hih.

  VastaaPoista
 3. Ihanaisia keräilyjä:) Kirppistelyssä on kummaa löytämisen riemun kokemista, halvalla mielihyvää:)
  Pääsiäinen on juhlista se suurin!!Todellinen sanoma vaan jää ikävän helposti trullien ja pupujen jalkoihin...Toki niitäkin tarvitaan, mutta...
  Iloa ja auringonvaloa päiviisi. Kevät jo kolkuttelee....

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä rutistukseen.
  Kauniita keräilykohteita!

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!