sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Hyvää ystävänpäivää!

Kaikkea vaaleanpunaista näin ystävänpäivän kunniaksi! Vähän vinkkiä lähestyvään pääsiäiseen, suureen juhlaan..:)
Indiskan ale-pöydältä 1e/12kpl ! Sopivat hyvin viime pääsiäiseksi tuunaamieni styroxmunien pariksi (päällystin kirjan sivu suikaleilla)..
Itse välttelen kananmunien syöntiä koska olen kasvis syöjä.. Kennosta saa kuitenkin valkoseksi maalaamalla ja lakanakankaalla verhoilemalla kätevän säilytys lootan kirjonta tarvikkeille..
Hempeää väripalettia.
Idea on peräisin Ajan Patinaa kirjasta.
Harvoin tapaa kirjaa jonka jokaisen idean haluaa toteuttaa.. Nyt kuitenkin on niin, että tämä kirja inspiroi kirppariostoksille löytämään kaikkea ihanaa rompetta ja tuunaamaan niistä uutta kaunista:)
Näin ystävän päivän kunniaksi kiitän teitä kaikkia mukavia blogi ystäviä jotka kommentoitte postauksiani ja annatte kannustusta jatkaa puuhailujani! On ollut mukava huomata kuinka moni uusikin on viime aikoina liittynyt lukijaksi ja löytänyt blogini tyylin mieleisekseen.. On mielekästä jatkaa bloggailua kun tietää, että juttujani luetaan ja joku saa niistä jopa ideaa omaan sisustukseensa ja käsillä tekemiseen sekä tuunaamiseen! Koska loppeen lopuksi tyyli ei ole kiinni niinkään valtavista rahasummista vaan siitä, että on into tehdä myös itse ja soveltaa ideoita.. ja toki valintojen tekemisestä; mihin vähät rahansa haluaa laittaa;)
Oikein aurinkoista Ystävänpäivää teille ihanat!
Lovely and sunny Valentine´s Day for you all!

4 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä kanssasi tästä blogin pitämisestä.
  Ihanaista Ystävänpäivän jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Onpas sinulla taas ideoita.
  Blogi juttu on juuri niinkuin sanoit. Mukavaa ystävänpäivää ja leppoisaa laskiaista!

  VastaaPoista
 3. Upeita ideoita jälleen! Ihastuin itsekin tuohon kirjaan, kaikkea kivaa siinä on.

  Myöhästyneet ystävänpäiväterveiset!

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!