maanantai 11. tammikuuta 2010

Vielä lomalla..

Viimeinen lomaviikko pörähti käyntiin.. Viikonloppuna on vielä reissu Lontooseen katsastamaan kevää tuulia. Vähän hirvittää kun siellä on nyt niin paljon lunta, että miten päästään lentokentiltä hotellille ja muutenkin liikkumaan.. No, vähän extremeä pitää olla:) Olin ennen lomaa suunnitellut käyväni Plantagenissa ja tänään taidan tuon retken suorittaa, josko vaikka keväisiä kukkia löytyisi..
Kiitoksia paljon kannustavista kommenteista viime postaukseen. Oli mukava huomata, etten ole yksin aatteideni kanssa: moni on vaihtanut alaa tai on vaihtamassa. Jotenkin vain tuntuu, että pitäisi osata päättää kerralla oikein tai sitten kitua loppuelämä väärässä paikassa. Eihän se niin mene, tiedän monia jotka ovat aloittaneet uuden alan opiskelun paljon vanhempana kuin minä nyt. Siispä oppia ikä kaikki!
Yllä olevassa kuvassa uusia tulokkaita vanhojen korttien kokoelmaani, jostain kaksikymmentä tai kolmekymmentäluvulta nämä. Tarjotin neljäkymmentä senttiä kirpparilta. Ensi postauksessa sitten kukkia ja kukkaaiheisia kirjoja! Näkemisiin ja kuulemisiin! Vastatkaahan vielä tuohon kyselyyn kun aikaakin on, olisi kiva saada enempi mielipiteitä!

6 kommenttia:

 1. Ihania nuo oikeasti vanhat kuvat!

  Englantiin! Voih. Minä en ikinä ole käynyt. Ennen lapsen tuloa, meillä oli aina tapana viettää joulun jälkeen kolmenviikon kesäloma ulkomailla, koska mies ei voi työnsä puolesta lomailla kesällä. Nyt on sekin jäänyt. pääsenköhän enää mihinkää! Voi jos voittaisi lotossa. Voi jos lottoaisi....

  VastaaPoista
 2. I wish you a happy new year, and a wonderful week!!!
  Hugs, Yvonne

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Ensimmäistä kertaa taidan kirjoitella.. :D
  Ihana blogi, kuvia ja paljon luetttavaa :)
  Meillä on sama edessä, muutosten tuulia. Aijomme miettiä tulevaisuutta ja katsotaan mihin se vie, tai minne se vie.
  Oikein hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Voi että kuinka ihanaa - Englantiin - haaveissa vain on mun....mukavaa olisi päästä enlantilaiseen maalaiskylään b & p -tyyliin reissaamaan...
  Ihanaa matkaa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Anoppi oli juuri Englannissa, hyvin oli kaikki mennyt lumesta huolimatta.

  Alanvaihto ja opiskelu on aina mahdollista. Itse olen toiminut ties kuinka monessa eri hommassa ja opiskellut moneen alaan liittyvää. Kaikista niistä on ollut hyötyä tavalla tai toisella.

  VastaaPoista
 6. Kiva lukea muutoksen tuulista, ne antaa itsellekin edes ajatuksen tasolla uutta puhtia.

  Mukavaa matkaa sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!