tiistai 2. helmikuuta 2010

Laura Ashleytä Lontoon alennusmyynneistä:)


Kannu kulki "kätevästi" käsimatkatavaroissa;) Toisin sanoen oli tosi lähellä, että käsimatkatavarani ylittävät painorajan (10kg ja minulla 9,6kg ups..), niska vääränä sitä sitten kannoin.. Matkakaverini oli katsellut telkkarista jotain vinkkejä miten saa koneeseen mahdollisimman paljon tavaraa mukaan, ohjelman nainen oli kuulemma tuonut matkalaukullisen kiviä käsimatkatavaroissa, vinkki oli se, että laukkua pitää kantaa keveän näköisesti niin sitten ne eivät punnitse sitä;)!! Eihän se painoraja vaatteista niinkään mene rikki vaan juuri ihanista sisustustavaroista ja ennenkaikkea kirjoista! Katselin ennen edellistä Lontoon matkaani paljonko maksaisi laittaa pakettina Suomeen tavaraa, vaikkapa juuri sisustutavaroiden varalta, muuta hinnat olivat tosi korkeat.. Harmittaa vaan kun Lontoossakin on juuri sitä erikoista sisustuskamaa jota täältä ei vielä saa tai ei tule koskaan saamaankaan. Hinnatkin ovat esim. Ashleyllä noin kolmasosa espan liikkeen hinnoista! Eli kantopalkkaakin tavaroille tulisi.. Jos pystyy keskittämään vaate ja sisustusostoksia matkalle, niin tienaa matkan hinnan sillä että ainakin Lontoosta saa niin paljon edullisemmalla.. Aina sanotaan Lontoon olevan kallis kaupunki, mutta itse olen ainakin huomannut löytäväni sieltä suhteellisen pienellä budjetilla paljon. Mutta sitten on tuo painoraja, mikä varsinkin RyanAirilla on pienempi kuin muilla, tosi paljon kalliimmilla yhtiöillä. Luulen, että kaupungin kalleus lasketaan erilaisista keskiarvoista ja onhan selvä että erilaiset hienosto ravintolat ja liikkeet joita Lontoossa on huomattavan paljon enempi, nostavat yleistä hintatasoa.. Mutta isossa kaupungissa on aina enemmän löytöpaikkoja ja kaikki muukin suurta ja monipuolista, jokaiselle siis jotakin.. Suomen halpisketju hinnoilla saa jo outletista hyvällä tuurilla ja pitkäjänteisellä etsimisellä huippumerkkejä! Ja alennus myynnit ovat huomattavasti rajumpia, itse satuin Harrodsille ja löysin kivan Ralph Laurenin jakun sopuhintaan, siihen merkkiin minulla ei ikinä olisi ollut varaa normaalihinnalla, saati Suomi lisällä! (tuo jakku päällä nyhjään kyllä niin kaun kun pysyy päällä;)...
Niin, ja takaisin astialle muutaman sivupolun kautta:) Alimmassa kuvassa oleva neule/jakku on Laura Ashleyltä, 100% villaa, maksoi noin 20e. Keskikuvassa tuoksuhyllypaperipakkauksia. Kotiin tultua huomasin miten kivasti kannu sopii tuohon kesällä kirpparilta ostamaani kuuden kahvikupin sarjaan (2e)..
Tästä postauksesta taisi tulla ajatusten virtaa:) Toivottavasti saatte selvää mitä yritin sanoa, jos asiaa olikaan, saati mitään pointtia. Olen muuten miettinyt toisen blogin perustamista pukeutumis teeman ympärille, tässä sitten keskittyisin sisustamiseen. Sisustusblogi toki ykkösblogina jota päivittäisin useammin. Kuitenkin kun noita vaate juttujakin olisi runsaaminkin. Mitenkäs tehdään??

7 kommenttia:

 1. Tiedän nuo harmittavat painorajoitukset. Wienissä ollessamme kirpparilla oli vaikka mitä ihanuuksia sifonetpulloista ruosteisiin esineisiin joita rakastan yli kaiken, mutta ei voinut ottaa koska painoivat niin paljon.
  Kannusi on söpö ja tuo takki on tooosi herkullisen värinen.
  Jos perustat pukeutumisesta blogin, niin tulen vierailijaksi kyllä.

  Helmikuisin lumisateisin terkuin Lennu

  VastaaPoista
 2. Niin totta! Vaikka punta on hiukan taas vahvistumaan päin, ovat nuo brittihinnat kuitenkin halvat,suomeen verrattuna. Koskee lähes kaikkia vaatteitakin,joten kyllä kannattaisi reissuun lähteä tyhjän matkalaukun kera;-) ihania ostoksia ja miten edullisia teit!

  VastaaPoista
 3. Heippa,
  ensimmäisiä kertoja täällä :)
  Ihanat nuo kesän kirppislöydöt eli kahvikupit!
  Matkakuume heräsi lisää kuin luin tekstiäsi.

  VastaaPoista
 4. Ihanan värinen takki!

  Minulla jää aina matkoilla sisustusostokset vähiin, kun pitää varata tilaa miehen pyöräilytarvikeostoksille:) Lontoosta ja Pariisista löytyy aina kaikkea miehelle tarpeellista edulliseen hintaan, mitä ei Suomesta saa.

  VastaaPoista
 5. Ihan aluksi; en ymmärrä, miksi bloggeri ilmoittaa minulle vain joka toisesta postauksestasi!
  Alemmat kuvat ja kirjat oli ihania!

  Vähänkös ihania löytöja olet tehnyt! Kyllä harmittaa aina se suomilisä. Katsoo vaikka jotain hintalappua, ja jos eurohinta on 5€, niin alempana on erikseen Eur Fin 6,2€. Niin väärin!

  Mutta ovat muuten aivan ihanat nuo kahvikupitkin! Siis niiiin suloiset, että... <3

  VastaaPoista
 6. ihana blogi! :) onneksi "eksyin" tänne...
  ihania juttuja olet saanut rahdatuksi kotiin.. :) t.laura

  VastaaPoista
 7. Viehättävä blogi! Löysin tänne Uuden Kuun Emilian blogin linkistä. Ihania valokuvia ja minua viehättävää tyyliä. Lisäksi tuoreimpien päivitystesi Lontoo-painotteisuus ihastuttaa, koska Lontoo on ehdoton suosikkikaupunkini.
  :)

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!