keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Kasvioppia vuodelta 1933

Toinen konvehtirasia tuunaus. Tälläiset nostettavilla kansilla varustetut lootat ovat harvassa, mutta niillä on enemmän käyttöä kuin tavallisilla läppämalleilla joista en vielä tähän mennessä ole saanut kunnon käyttö tavaraa.
Kasvikuvat ovat vanhasta kasviopin kirjasta, vuodelta 1933. Kirjan sain eurolla kirpparilta kun oli niin huonokuntoinen.. Ei tullut sitten sääliä repiä kuvia irti. Kirjaan oli muuten sen edellinen omistaja piirrellyt muoti asuja ja kampauksia, 30-luvun tyyliin:) Ei mitään uutta auringon alla, muistan kuinka itsekkin piirtelin marginaalit täyteen kaikkea kiinnostavampaa;)
Huomannette varmaan kuinka blogin ulkoasu on taas muuttunut:) Olisiko nyt tämä sellainen, että jaksaisi katsella muutaman kuukauden?? Itseä tämä nyt ainakin miellyttää enempi kuin edelliset. Tulppaani kuvat otsikossa ovat myöskin siitä kasviopin kirjasta. Vintage kori on dyykattu roskapöntöstä:) Ekopiiperön arkea siis tämä roskiksesta shoppailu!
Rentouttavaa loppiaista!

4 kommenttia:

 1. Upea tuunaus! Nuo wanhat kasvi-kuvat ovat jotenkin paljon kauniimpia kuin nykykuvat :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja laatikoita! Kauniita kasvikuvia, noista saisi taulujakin, kuten mainitsit blogissani. Ja otsakkeessakin on ihana kasvikuva.l

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja olet taas askarrellut. todellinen löytö tuo kirja!!!

  Blogi näyttää nyt tosi tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 4. Upeita löytöjä ja tuunauksia olet taas tehnyt!

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!