keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Jäätaulu

Kukkakaupasta sain vinkin laittaa hieman ylikukkineet ja nuokahtamassa olevat hyasintit ulos missä ne jäätyvät ja säilyttävät muotonsa ja värinsä. Toinen vinkki on tehdä jäätauluja vaikka laatikoista jääneiden foliovuokien avulla. Näillä pakkasilla taulu syntyy nopeasti. Taulun taakse sitten vain kynttilä palamaan.
Kun esittelin El Naturalistan kenkäni monet miettivät niiden kallista hintaa (129€).. No nämä uudet heräteostoksena hankitut nahkakengat Citymarketin alesta eivät mielestäni ole hinnalla pilatut 29,90€. Ja todella hyvät jalassa vaikka käytin niitä uudenkarheina kirppari kierroksella..

Laitoin tuonne sivupalkkiin teille kyselyn jotta tiedän mistä haluatte lukea. Kyselyssä voi ruksata vaikka kaikki vaihtoehdot niin halutessaan! Aion kyllä jatkossakin kirjoittaa noista kaikista aiheista mutta tiedän mille asioille laitan pääpainon jos vastaatte aktiivisesti:) Kaikki voivat vastata ja ihan anonyyminä: en siis tiedä kuka teistä on vastannut ja mitä.. Jos tulee jotain muita vinkkejä mieleen mistä haluatte lukea tai jotain mitä haluatte kysyä niin laittakaa kommenttia.. Vastailen kaikkiin kysymyksiin. Olisi kiva jos sellaisetkin jotka eivät muuten halua kommetoida niin klikkailisivat tuon todella lyhyen kyselyn läpi, niin saisin myös teitin mielipiteet! Vastaus aikaa on tammikuun loppuun, eli kiirus ei pitäisi tulla:) Kiitos paljon vastauksista ja vaivannäöstä jo etukäteen!

3 kommenttia:

 1. Jääkukkataulu on kaunis ja kivat kengät!

  VastaaPoista
 2. Klikkasin kaikki vaihtoehdot. Korostan kuitenkin viimeistä. Usein bloggaajista tekee mielessään jonkin hahmon, mikä ei siis varmasti ole todellisuutta, mutta sinulle en oikein ole osannut vielä hahmottaa "kasvoja".

  Muuten blogisi on kaunis ja aina täynnä ideoita. Kuten nytkin! :)
  Mukavaa lauantai iltaa!

  P.s. Minä vaihdoin alaa. Kukka/hautaustoimistosta lähdin opiskelemaan terveydenhoitajaksi. Enkä muuten kadu! :)

  VastaaPoista
 3. Jääkukkataulu on ihastuttava! Samoin kuvasi!:)

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!