maanantai 25. tammikuuta 2010

Glamöroosia sen olla pitää!

Tämä mekko on muutaman vuoden vanha ja on Vilan mallistosta kuten neule bolerokin.

Tämä ihanuus sen sijaan on Lontoosta; mekko JSK London ja pitsi bolero on Noa Noasta jossa oli Lontoossa -50% alunperin jo Suomea edullisemmista hinnoista.. Mainittakoon, että Helsingin Noa Noassa on vain -40% alennusmyynnit, saas nähä tuleeko vielä alemmaksi.
Tämä mekko taas löytö KappAhlista josta en muuten niin paljon löydä mitään. Todella hyvä ja istuva malli ja kaikkien alennusten jälkeen vain kympin!!
Mekon olkaimesta roikkuvat korvikset samasta putiikista parilla eurolla.
Yksityiskohta Lontoolaisesta mekosta..
Silkistä solmimalla askarreltuja pukukoruja.
Tämäkin ruusu on itse askarreltu muuten jo reikäiseksi lahonneesta silkkipaidasta (paita alunperinkin jo kirpparilta), purkaantuneista helmistä ja paidan ripustusnauhasta (rusettina), paljetit sentään kaupasta;)
Pitsien vierellä jotenkin elämä kirkastuu ja hengitys kulkee;)
Kaikki kolme ihanuutta.. Sivupalkkiin laitoin Lontoosta kantamaani kirjallisuutta; suosittelen! Jatkan pikkupirauksina Lontoon tuomisteni esittelyä kaikkien muiden puuhastelujeni lomassa... (Kirjoittamisen apuna käytetty sävelradiota jossa ihanaa nostalgia musiikkia 50-70-luvuilta, linkki sivupalkissa kielokuvaa klikkaamalla).
Vähän glamöroosimpaa ja pinkimpää arkea teille toivotellen!

3 kommenttia:

 1. Kauniin ja ylellisen näköisiä, ihan kuin tuulahdus eri ajalta...

  VastaaPoista
 2. Wau mita pukuja, pitsi puree minuun kyllä täysin. Ihania....Tuo pukukoru, oletko tehnyt sen itse vai ostanut sen Lontoosta?
  Odotan innolla "pirauksiasi".

  VastaaPoista
 3. Ihanaa menneen ajan pitsiunelmaa!!!
  Lontoon kuvat sai matkakuumeen nousemaan, siitä tulee 3vuotta helmikuussa kun olen siellä viimeeksi ollut.Hmmm...jokohan olisi aika varata kevätmatka?

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!