perjantai 1. tammikuuta 2010

Black is the new white in 2010! :)

Uusi vuosi, uudet kujeet;) Taas startataan alusta ja paljon on mahdollisuuksia parantaa elämäänsä.. Kuinkakohan moni taas aloittaa tipattoman tammikuun pikkujoulu törttöilyiden jälkeen?? :) Onneksi minulla ei ole sellaiseen tarvetta, kun juomapuoli on muutenkin niin heikosti edustettuna elämässäni.
Kuvan sydän on Prisman alesta yhdeksällä kymmenellä sentillä ostettu, pujottelin siihen muutaman kanelitangon kaapista ja pitsiä.
Herkkä talviasetelma syntyi alennus hyasintista, jääkidenauhasta ja muutama vuosi sitten Euromarketista ostetusta lasipikarista.
Ja ylläri! Uuden vuoden yönä kaikki kääntyi päinvastaiseksi..musta valkoiseksi ja raikkaaksi! En tiedä mikä mustan himo minuun iski, en ole koskaan ollut mustiin pukeutuja tai suosinut mustaa edes sisustuksessa, mutta nyt se näyttää niiiin hyvältä.. Tuo neljän kynttilän jalka on vuosia sitten Indiskan alepöydästä hankittu. Se oli alunperin valkoinen ja siihen oli kieputettu järjetön määrä kaiken kirjavia lasihelmiä. Purin helmet ja spreijasin mustalla, kirjavien helmien joukosta poimin kirkkaat ja ne käytin uudelleen manseteissa; niin kulahtaneesta tuli uusi! Taustalla näkyy hieman tuon uuden peilin reunaa, se on kirpparilta jo kaun sitten tuunattavaksi ostettu ja nyt sai ylleen mustaa; sekin siis pääsi viimein esille..
Valkoista ja mustaa, eikä yhtään kasari-ysärin näköistä :)
Kakkuvuoka sai uuden asetelman kahden euron katajantaimesta, jääkidenauhasta ja lasimurskasta. Ostin turvallisuus syistä lasimurskan valmiina kukkakaupasta, murskan voi aina pestä ja käyttää uudelleen asetelmissa. Taustalla näkyvä tuikkuhäkkyrä ei ollut edes uutena minun makuun: se oli halvan harmaa/hopea(mikä lie väri) ja siinä oli vaalean keltainen kuuppa! Kuuppa meni viimein rikki ja ruostunut ja töhryinen hökkerö sai mustaa ja edellisestä projektista jääneistä lasihelmistä tehdyn mansetin.
Antaisitko konvehtirasialle uuden elämän?? Pahvirasia muuttui edustavaksi pikkutavaroiden säilytysrasiaksi erikeepperi vesi seoksella kiinnitetyillä ja lakatuilla kirjan sivuilla, kiiltokuvalla ja pitsinauhalla. Idean sain uudesta inspiraatiolähteestäni Malin Hidesäterin ja Anna Skoogin kirjasta Kukkia! Helpot kimput ja koristeet. Oikeaa väriterapiaa koko kirja, Otavan julkaisema vuonna 2008; Kodin Ykkösestä. Laitan kirjan kuvan tuonne menuun.
Tässäpä siis "värimaailmat" vuoden 2010 alkuun! Saas nähdä miten moneen papruun kerkeän kirjoittaa 2009 ennenkuin opin että vuosi on taas vaihtunut;)

4 kommenttia:

 1. Oletpa taas saanut aikaan paljon kaikkea kaunista! Mustan ja valkoisen yhdistelmä näyttää yllättävän raikkaalta.

  VastaaPoista
 2. minulle on iskenyt sama mustan kaipuu. jotenkin se raamittaa valkoista niin kauniisti.

  oikein hyvää ja onnellista alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Täälläpä oikea ideapiikki tarjolla! Välillä musta tosiaankin näyttää raikkaalta, valkoisen keskellä.
  Kivoja kekseliäitä juttuja!

  Mukavaa alkanutta tammikuuta! Meillä pakkasta tänä aamuna -35!!! Olin kauhuisssani...

  VastaaPoista
 4. Onpas täällä paljon jälleen kaikkea kaunista ja ihania ideoita!!

  Musta kyllä antaa valkoisen keskelle ryhtiä:)

  Mukavaa alkanutta vuotta sinullekin!

  Hyrrr...kyllä nyt on kunnon talvi, kun täälläkin on päivällä -28 astetta...

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!