keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Welcome to the candy shop:)

Lasiset karkkikepit Jyskistä 1e/4kpl !
Pikkuiset lasiset pallot Prismasta 3,90e/20kpl ! Pilkkutuunaukset tein kimalleliimalla samaan tyylin kuin Emilia.. Hänen blogistaan sain myös vinkin mennä Jyskiin;)
Tällä kertaa syötävät karkkikepit Halpa Hallista, jota blogissaan suositteli Fruskrot..
Ja tämä kirjavan herkullinen väripläjäys saa auttamatta ajattelemaan irtokarkkeja;) Sivussa olevat kolme Anni Polvan kirjaa oli joku tanopää heittänyt roskikseen!! Apua.. Ei voi muuta sanoa, hyväkuntoiset (ei löynyt voileipää ym. välistä niin kuin kirjaston kirjoista joskus;) ja ihanan höpsöt kirjat keventävät nyt omaa kirjahyllyäni ilmaiseksi.. Paljonkohan ihan priimaa mutta jollekkin tarpeetonta tavaraa menee kaatopaikalle?? Ei nimittäin ollut eka kerta kun löysin kirjoja roskiksesta.. Minulla ei olisi sydäntä heittää pois, toisaalta mikä minä olen sanomaan kun säilön karkkipaperitkin..:) Ja taas maailmanparannuksesta asiaan. Keskellä oleva kuppi on Cath Kidstonin ja Kodin Ykkösestä (ostettu noin vuosi sitten) ja pikku jakkara on Fidalta kolmella eurolla, ehkäpä jonkun puukässätyö vuosikymmenten takaa? Tässä siis niitä valkoisen sisustuksen väripilkkuja:) Liian paljoa en kestä kyllästymättä, jotenkin tarvitsen harmonisen ympäristön sillä olen niitä ihmisiä joilla päässä tapahtuu kaaosmaisesti kokoajan liikettä;) Ja kun tykkään roinasta niin ei oikeastaan jää muuta vaihtoehtoa kuin valkoinen...
Lumista viikonlopun odotusta! Täällä sitä on satanut hienoisesti pyryttämällä koko päivän, sulaa vielä maahan tullessaan mutta eiköhän se tästä!

5 kommenttia:

 1. Keppejä on pakko lähteä huomenna hakemaan!
  Voi, miten herttaisia ja vielä lasia!
  Ja Polvan heittämisestä roskikseen pitäisi kyllä viedä käräjille. Onni onnettomuudessa, että löysit ne!

  VastaaPoista
 2. Söpöjä joulukoristeita.

  Karkkikeppejä ostan aina jouluksi sekoituskepeiksi kaakao/konjakkijuomaan, nam. Ihanaa.
  Joskus kauan kauan kauan sitten olen syyllistynyt samaan, heittänyt kirjoja roskiin, no se tuntu silloin ihan ok, mutta nyt on tietämystä enemmän-viedä divariin, silloin ei viitsinyt. Kamalaa, eikö. Puolustuspuhe: Ei ollut mitään klassikkoja.

  VastaaPoista
 3. Upeita koristeita, tässä on tosiaan ehdittävä kauppareissulle...

  Niin paljon hyvää tavaraa ihmiset heittävät kaatopaikalle, ei pelkästään kirjoja. Olen joitakin kertoja nähnyt läheltä, kun kuolinpesiä tyhjennetään, kirppari- ja huutokauppakelpoista tavaraa heitetään suoraan jätelavoille.

  VastaaPoista
 4. Kauniin ei tosiaan tarvitse aina olla kallista. :)

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!