tiistai 22. joulukuuta 2009

Now it is Christmas..

Tuli tälle illalle tälläinen pieni bloggausmaraton, kun säästöön oli kertynyt niin paljon kuvia ja juttuja, saatte sitten katsella rauhassa jos kiinnostaa ja kommentoida mihin postaukseen tahansa, luen kyllä kaikki:)
Näissä kuvissa on sitten ne viimoiset joulukukat, paketit ja viimehetken ostokset; pieteetillä tehdyillä kollaaseilla ilmastuna.. Ostokset Euromarketin loppuun myynistä (siitäkin tulee nyt sitten Prisma..), kirpparilta ja Taito Shopista. Pikkuisen ärsytti kaupungilla käydessä jo ennakkoon alkaneet joulutamineiden alet, se vie tunnelmaa! Minä ainakin ihan oikeasti ajattelen, että joulu juhlitaan kokonaan, Nuutin päivään... Monelle se on toki joulu siinä kun saa paljon tavaraa ja voi laskea montako pakettia tuli..
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin (mikäli en innostu vielä ennen joulua kehuskelemaan ruuilla, kuten hyvin onnistueilla suklaa-suolapähkinä coociesseilla, joiden reseptin saatte jossakin vaiheessa)
Toivotan oikein Hyvää ja Ruhallista alkavaa Joulua teille kaikille koko sydämestäni! Älkää ihan oikeasti stressatko, vaan nauttikaa!

I wish you all Merry Christmas! Please, do not stress, enjoy!

9 kommenttia:

 1. Voi mitä kaikkea kaunista on postauksissasi. Ehdoton suosikkini on se papukaija-koriste kuusessa, ihana!

  Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 2. I wish you a merry christmas, too!!!!!
  Yvonne

  VastaaPoista
 3. Iloista Tunnelmallista Joulua Sinullekin!
  Ihana kuva tuo hengarissa roikkuva pitsiliina ja korut.

  Kauniita wanhanaikaisia paketteja, niistä tykkään kovasti. Viime jouluna meillä käärittiin ruskeaan paperiin lahjat ja narulla kiinni koristuksineen ja kortteineen.

  Minulle ei joulustressi ole tullut kertaakaan, minä nautin aina joulun tuomasta tunnelmasta ja kun pikkuhiljaa laittelee, niin ei sitä stressiä tule. Mutta voisikohan kutsua stressiksi sitä, kun loppiaisen jälkeeen tavaroita pitää ruveta keräämään pois, se ei ole kivaa....

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia. Bloggeri ei toimi, koska multa on nyt jäänyt niin monta postausta väliin... mutta tutustuin nyt

  Lämmintä joulumieltä! <3

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia ja kaikkea kaunista on siellä kuvissasi!
  Oikein hyvää joulua!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa jouluista!!!

  Nautinnollista joulua!!!

  ^_^Piitis

  VastaaPoista
 7. Hyvää joulunjatkoa sinulle ja nytte kun olen myös laittanut sinun blogin minun listaan niin näen kun olet kirjoittanut jotakin uutta, niin heti pääsen lukemaan! :) Parhain terv. Tiina

  VastaaPoista
 8. Voi, kun on kaunista ja paaallljon!!:))
  Toivon sinulle nautinnollisia välipäiviä, täällä ollaan pienessä kuumeessa, mutta kyllä se siitä...

  VastaaPoista
 9. So Lovely pictures!!
  Happy New Year!
  Kathrine!

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!