torstai 10. joulukuuta 2009

Jouluinen tunnustus!

Anna tämä tunnustus kaikille blogeille joille haluat toivottaa joulumieltä sekä Hyvää Joulua:
Give this button to all you want to wish merry Christmas and Christmas S
pirit:

1. Tunnustuksen saaneet saavat laittaa kuvan blogeihinsa.
Those who have got the nomination can put it to their blog.
2. Linkitä blogiin jonka pitäjältä sait tunnustuksen.
Make a link to that blog you got it.
3. Nimeä haluamasi blogit joille haluat antaa tunnustuksen ja linkitä heidän bloginsa.
Name the blogs you want to give this and link to their blogs.
4. Jätä viesti heidän blogeihinsa jotta he tietävät nimeämisestä.
Leave a message to their blog that they know about the nomination.

Tämän tunnustuksen sain Uusi Kuu blogin Emilialta ja tulin heti aamutumaan todella iloiseksi! Nyt olisikin aika sitten miettiä keille tämän antaisin eteenpäin.. On monia sellasia blogeja joita selailemalla saa joulutunnelman kuin valokatkaisijasta päälle ja joista saa monenlaisia vinkkejä omiin joulupuuhaluihin.. Mutta tässäpä ainakin neljä mielestäni mukavan jouluista ja tunnelmallista blogia:

Jouluntaikaa on varta vasten profiloitunut joulublogiksi ja nyt joulukuussa sitä päivitetään joulukalenteri tyyliin, elikkä vinkki jolaiselle päivälle.

Seuraavaksi haluan muistaa Riihipirtti blogia, jossa on jouluisia ajatuksia ja mietteitä siitä aidosta joulusta. Tinttarus aloitti myös joulublogin mutta tällä hetkellä se on siiretty tämän Riihipirtin alle, myös Seimen äärelle blogi oli mielestänä ihanan tunnelmallinen...

Kaunista valkoista on taas Fräulein Kleinillä, jolla on nyt inspiroivia jouluisia päivityksiä näin joulun alla. Fräulein Klein has got beautifull white style and inpiring Christmas orientaded posts.

Ja viimeisenä vaan ei vähäisimpänä Pikku Pihlaja jossa myös kaunista joulun tunnelmaa. Paljon itsetehtyä ja ideoita.

Siinä siis meni eteenäin tuo tunnustus, piristämään muiden aamuja:) Tänään haen AdLibris kokeiluni Siwasta, kirja on nimeltään Joulupuu on rakennettu ja se kertoo joulukuusen historiasta, vanhoista koristeista ja ties vielä mistä muusta.. Sain kirjan netti kaupasta kympin halvemmalla eikä tuolloin tullut kampanjan takia postituskulujakaan! Kirja myös tulee lähes kotiovelleni tuohon lähikauppaan.. Jos kaikki toimii kuten pitääkin niin uskon että tuolta tilaan uudelleenkin, siellä on paljon esim. tanskalaisia ja ruotsalaisia kirjoja joita ei täällä saa kirjakaupoista. Palailemisiin siis, kerron kirjasta sitten enemmän kun tiedän mistä puhua;)

5 kommenttia:

 1. Oi iloissani kipaisin kiittelemään hienosta tunnustuksesta<3<3<3KIITOS! Tähän mustaan päivään se läikäytti ilonpisarointia ylleni<3

  VastaaPoista
 2. Olen ensimmäistä kertaa lueskelemassa blogissasi. Kauniita kuvia ja hurmaavia ostoksia olet tehnyt!

  VastaaPoista
 3. Oh, thank you so much. I´m so glad about this lovely award! Thank, thank, thank you!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Many regards, Yvonne

  VastaaPoista
 4. Onnittelut tunnustuksesta!

  Olen myös tilannut paljon kirjoja Adlibriksestä, tulevat kätevästi lähikauppaan. Kaikki ruotsalaiset ja tanskalaiset kirjani ovat sieltä peräisin ja joululahjatkin tilasin sieltä:)

  VastaaPoista
 5. Täällä kurkkaamassa... :)
  Kiitos, kaunis tunnustuksesta. <3

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!