sunnuntai 13. joulukuuta 2009

J niin kuin Joulu!

Kun pari postausta sitten näytin lipastoa tämä liina oli siinä päällä, tämähän on siis kirpparilta ja pellavaa, nyt kirjoin siihen eilen illalla J kirjaimen joka saa mallata vaikka joulua.. Mallin bongasin uusimmasta Maalais unelmasta erään sisustusjutun yhteydestä.
Paperinarulaukku on kirpparilta ja siinä on sisällä valkoinen joulutähti ja pikkusypressi.
Koristeena pitsiä ;), ruutunauhaa ja metallisydän. Loput joulukukat eli ihanaisen tuoksuvat hyasintit ja joulukuusen hankin ensi viikonloppuna niin kestävät sitten jouluajan.
Kirja joka kannattaa hankkia ja AdLibriksestä saa helposti ja edullisimmin:) Ei aukeamaa ilman kuvia! Kattava ja mielenkiintoinen, luen varmasti joululomalla kannesta kanteen. Myös nostalgisia vinkkejä kuusenkoristeluun.
The löytö, Marja-Liisa Pitkärannan joulukalenteri 90-luvun vaihteesta, avaamaton (ostettaessa, ei enää) viiskyt senttiä. Vanhojen hyvien aikojen kalenteri: luukuissa adventtikynttilät, Suomenlippu ja Lucia, monissa nykykalentereissa ei enää ole näitä perinteisiä. Pitkärannan kuvatkin ovat laadukkaat ja kauniit.
Suuri olkipukki kirpparilta 2,50e. Minusta on kiva kun on joitakin perinteisiä koristeita runkona, ne tuovat sitä tunnelmaa ja jatkuvuutta. Kuten lumikin jota tänään tuiskutti! Olin lähikaupalla käymässä ja tuli poikkeuksellinen himo liikkua ulkona enemmänkin eikä vähiten hyvän ilman takia;) Kylmää oli tuulen takia, mutta mikään ei voita lumista hiljaisuutta, pimeyttä ja pihoista tuikkivia jouluvaloja; tästä olisi ihana nauttia jouluaaton pikku happihyppelyllä mässäilyn välillä:) Enää neljä päivää ja loma alkaa; sitten voi ulkoilla ajan kanssa ja perjantaina näen ystävääni lahjojen shoppailun ja pakkailun merkeissä:) En millään malttaisi odottaa!
Voimia viikkoon!!

3 kommenttia:

 1. I arrived here just surfing.
  Congratulations on Your nice site and best wishes from Italy

  VastaaPoista
 2. Kauniin kirjailun olet tehnyt. Ja halpoja löytöjä. Mulla on tosta joulukalenterista hatara muistikuva.
  Mukavaa viikon alkua ja jaksamisia loman odotteluun.
  Kiitos myös blogini ulkonäön kommentoinnista; olen vähän epävarma pidänkö vaui enkö.

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!