maanantai 7. joulukuuta 2009

Hyvän mielen tavaratalossa

Eikös se jotenkin niin mene se Halpa Hallin slogan? HH on kyllä todellakin sitä, olin nimittäin taas kerran yllättynyt miten mukavaa tavaraa ja huokealla sieltä löytyikään.. Homman juju on vaan se, että osaa poimia ne helmet sen kaiken muun seasta. Yllä oleva kynttilänjalka on Jyskistä ja taustalla piileskelevä mökkikylä HH:sta.
Minun silmissä ainakin ihan samoja mökkejä kuin kalliimmissa sisustusliikeissä; nyt sain ison ja pienen samalla hinnalla kuin tuota pientäkin pienemmän "hienommasta" sisustusliikkeestä:)
Lasia! Pikkukävyt ovat jo viimevuotisia ja Tiimarista, mustassa pakkauksessa olevat Jyskistä 2e kuuden pakka.
Tässä kuvassa nämä Amanda B:n koristeelliset pallot näkyvät paremmin, HH:sta 1,95e kolmen pakka.
Kahvallinen ja raidallinen shabby istuintyyny Jyskistä 1,95e, missä tahansa nämä tämäntyyppiset istuintyynyt ovat vähintään kympin kipale.
Valkeita kukkasia, valosarja on Prismasta 2,90e, ostin myös söpön vihreän jolle en vielä ole keksinyt paikkaa..
Mainittakoon etten suinkaan ostanut kauppoja tyhjiksi:)(vaikka retken saldoa esittelen vielä hieman seuraavassakin postauksessa) Halpa Hallissa oli ihania kynttelikköjä, muun muassa folklore henkisiä punaisia puisia ja valkoinen metallinen adventtikynttelikkö.. Kaikkiin kolmeen jäi myös monenmoisia lasisia joulukuusenkoristeita.. Oletteko muuten samaa mieltä siitä että tänä vuonna on poikkeuksellisen paljon laisisia joulukuusen koristeita ja vieläpä hyvännäköisiä?
Tämä sisustusretki oli hyvinkin mieleinen sillä rahaa jäi vaikka uusintaan;) Tälläisistä paikoista ostaessa saa myös samaa löytämisen riemua kuin kirpparilta, varsinkin silloin kun bongaa saman tuotteen kuin jossakin kalliimmalla. Siis suosittelen lämpimästi mikäli näitä kauppoja on sinulla lähellä!

7 kommenttia:

 1. Huomenta!
  Aamutuimaan tänne heti riensin. Todella kauniita koristeita olet ostanut. Ja se on kyllä totta, että kun osaa poimia ne helmet niin saa edullisesti kaunista kotiin.
  Kukkavalosarjasta aikoinani maksoin maltaita, tuo on jo melkein kuin ilmaiseksi saatu hinnaltaan. Kirpparilla on joskus kalliimpaa kuin uutena kaupassa, sitä en ymmärrä - mopo on karannut käsistä niillä, jotka tavaroitaan siellä kauppaavat niihin hintoihin.

  Mukavaa viikon jatkoa terkuin Lennu

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä sinun ja Lennun kanssa. Monta euroa on säästynyt useamman kerran, kun on suoraan suunnannut askeleensa HH-liikkeeseen. Minulle ei ainakaan edes jokin merkki ole tärkeä, niillä usein vain rahastetaan. Eivät ole yleensä yhtään kestävämpiä kuin "ei merkki"-tuotteetkaan...

  VastaaPoista
 3. I like your decoration. It makes a christmas-feeling!
  Have a nice week, Yvonne

  VastaaPoista
 4. Täällä myös peesataan edellisiä! Kaunis ei ole aina kallis, pitää vain olla silmää nähdä jokin tavara omalla paikallaan omassa kodissa, eikä kiinnittää huomiota kaikkeen hyllyjen sälään.
  Toi Jyskin kynttilänjalka on just se, joita olen kynsilakanpoistoainaalla tuunannun köyhikseksi!

  Olispa täälläkin hh, sillä noi mökit kelpais mullekin. Ovat sisustusliikkeissä olleet ihan liian kalliita, jotta olisin hankkisin.

  Onnea löydöistä!

  VastaaPoista
 5. Se on oikeasti taito, löytää sen kaiken seasta ne helmet. Siinäkin tietysti silmä kehittyy : )
  Kauniit kuvat : )

  VastaaPoista
 6. Ihania. Olen itse kaipuumielin katsellut juuri tuommoisia sinkkitaloja, vaan kun ne totisesti maksavat designsisustusliikkeissä hirmuisen paljon:( Meillä täällä ihan lähellä ei näitä HHliikkeitä oikein ole. Tiimari löytyy autosurruttelun päästä....Kaunis ei aina ole kallista. Ja toisinpäin kallis ei aina ollenkaan kaunista. Kirppiskierroksella joskus tulee paha mieli, kun löytää jonkin omaa silmää miellyttävän esineen ja siitä sitten pyydetään kuin uudesta konsanaan. Kirppislöytö kivaan hintaan on aina mukava juttu:) Nyt hipsin pihamaalle koirien kaveriksi ennenkuin pimeys laskeutuu ja työntää hämärän untenmaille:) Mukavaa tiistai-iltaa! Ja vielä onnentoivotus upeista halpislöydöistä<3<3

  VastaaPoista
 7. Hienoja löytöjä, tässähän on seuraavan kauppareissun kohteet selvillä:)

  Olen samaa mieltä Tinttaruksen kanssa, kaunis ei ole aina kallista ja päinvastoin. Löytöjä voi tehdä vaikka mistä.

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!