maanantai 16. marraskuuta 2009

Tuoksun salaisuus...

Oletko koskaan miettinyt miksi sisustusliikkeissä tuoksuu niin hyvälle, että kotiin ostetut tavaratkin omaavat vielä tuon harmoniaa ja rauhaa viestittävän kevyen pilven?
Have you ever thought what is the wonderful scent in the home decoration shops? The one which makes all your shoppings that you bring at home smell like they would be in a cloud of harmony and peace?
Haluaisitko sen tuoksun kotiisi pysyvästi?
Would you like that that scent would stay at your home always?
Mielikuva puhtaista lakanoista ja laventelipelloista; ei pölyn palleroakaan missään; elämä kuin lihottamaton kermakakku...
Minä löysin kauan etsimäni tuoksun ja se lähtee alla olevista ihanan jouluisen tuoksuisista kynttilöistä jotka on käsin tehty sekä suomalaisen Soap Factoryn saippuoista joissa on orvokkia, mokkaa ja laventelia... Elämä muuttui niin glamouriksi niin "pienellä" asialla kuin oikealla tuoksulla:)
I found the scent I have searched for a long time and it comes from handmade soap by Soap Factory and Christmas scent candels... My life has changed very glamour with so "little" thing as the right scent;)
Mukavaa viikon alkua pimeydestä ja lumettomuudesta riippumatta!
Have a nice start to the week ispite of the rain and darkness!

3 kommenttia:

 1. Minäkin pidän kovasti Soap Factoryn saippuoista, lumoavaa tuoksua lähtee monesta. Eikä ne ole kovin tyyriitä.

  VastaaPoista
 2. Vau, kuulostaapa hyvälle. Pitääpä kokeilla. Koti kaipaisikin vähän glamuuria ja tunnelmaa ikuisen sekasotkun tilalle:)

  VastaaPoista
 3. Tack för titten,härlig bilder,måste kiks vidare hos dig.
  kram o ha en go dag
  ninni

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!