lauantai 7. marraskuuta 2009

Suuri joulupallopäivitys
Joulupallot on ostettu Taito Shopista, Villa Harmoniesta, Kantriinasta, Piirongista ja Stockmannilta, hinnat eurosta eteenpäin, kalleinkin on kuitenkin alle viisi euroa.
Seuraavaan postaukseen taidankin laittaa värejä, löysin nimittäin aivan ihanan käsintehdyn folklore henkisen neuleen uffin euron päiviltä. Tuunauksia on myöskin lähiaikoina tulossa mm. neuletyyny pellava hameesta ja koristeltuja kuusenpalloja.
These Christmas ornaments I have bought from Taito Shop, Villa Harmonie, Kantriina, Piironki and Stockmann, prices are from euro to allmost five. To my next post I will put some colours because I found a beautiful hand made folklore cardigan. Some handcrafts are also coming: pillow from linen skirt and self decorated basic Chritsmas tree ornaments.

9 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia kauniista palloista!

  Täälläkin on kaivettu niitä jo muutama esiin...

  VastaaPoista
 2. Ihania! Olen niin hulluna noihin köyhänhopeisiin palloihin!

  VastaaPoista
 3. Noista köyhänhopeisista palloista tykkään kovasti, itse omistan vain yhden, jonka sain siskoltani, se on sydän ja aina näkösällä.
  Kiva kuvakollaasi.
  Suunnittelet Vakren tilaamista huomasin, minulla se tuli vuoden verran ja seuraavalle vuodelle en aio tilata, hinta nousi usealla kympillä. Jotenkin se minusta oli niin "tummasävyinen" lehti Jeanneen verrattuna.
  Ostan yksittäisiä Jeanne d living-lehtiä jatkossa.

  Mukavaa sunnuntaita terkuin Lennu!

  VastaaPoista
 4. Minäkin pidän kovasti köyhänhopeisista palloista, en ole saanut vielä vain hankittua yhtään. Katsotaan jos saisi aikaiseksi.

  Odotan mielenkiinnolla väripostausta ja kuvia tuunauksista, ovat taatusti kauniita.

  VastaaPoista
 5. Olen niin hulluna noiden joulupallojen (hopeisten) keräilyyn, että aina kun näen uusia niin tulee hankittua;) Näitä siis kertyy minullekkin jatkossakin...
  Kiva kun kävitte kommentoimassa!!
  Koitan viimeistään ensi viikonloppuna saada uusia päivityksiä aikaiseksi, tänä viikonloppuna tuli nimittäin niin paljon tehdyksi tai ainakin aloitetuksi;)

  VastaaPoista
 6. meillä pallot koristavat jo kuusta :D.

  köyhänhopeiset pallot ovat kyllä kauniita

  VastaaPoista
 7. Voi, kuinka kauniita!!!
  Täytyy kans muutama ostaa, tuollainen kaunis köyhäinhopeinen pallo tms:)

  VastaaPoista
 8. IHANIA....huokaus, kaunista kun on noin paljon, tulevat hyvin esille.

  Mukavaa viikkoa!
  ^_^Piitis

  VastaaPoista
 9. Hallo! Thank you for your very nice comment and your visit on my blog! I´m so glad about it! Your blog is so lovely and your photos are wonderful!
  Have a nice day,
  see you again
  Yvonne

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!