tiistai 24. marraskuuta 2009

Seasons Greetings!

This kind of cards I am going to sent this year...
Tälläisillä korteilla ilahdutan tänä vuonna..
Beautiful pictures are from Shabby Chic Papiskatter, wonderful blog where is a vintage picture for everyday! I copyed pictures to photopaper and glued them to card. Then I used "some":) glitter and wrote Christmas in Finnish by alphabet stamp set.
Kauniit kuvat ovat blogista Shabby Chic Papirskatter, jossa on uusia vintage kuvia päivittäin!! Tulostin kuvat valokuvapaperille, liimasin luomun väriselle kartongille, laiton kimalletta ympärille ja leimasimella kirjoitin sanan Joulu. Yläkuvassa oleviakin kortteja ajattelin tehdä viikonloppuna ja lisäksi isompitöisiä kortteja joulukoristeiksi.. Mutta ne kortit joita lähettelen suuremmalle porukalle saavat olla nopeampitekoisia (niinkuin juuri nuo glitterkortit), jotta ehdin tehdä niitä tarvittavat määrät. Kauniita sisustuskorttejahan voi myöskin antaa lahjaksi tai koristaa niillä joululahjapaketin muuten pelkistettyä ulkomuotoa..
Ensi viikonloppuna sunnuntaina on jo ensimmäinen adventti, ei tunnu todelliselta! Ostin viidelläkymmenellä sentillä kauniin kakkuvuuan johon ajattelin tehdä adventtikynttilöille asetelman sammaleesta ja pikku omenista, näytän sitä ja lipastoa viikonloppuna, jos ehdin saada valmiiksi ajoissa.
Tänään muuten sain tuon Country Livingin joulukuun numeron ja kyllä tykkäsin! Kauniita kuvia ja joulutunnelmia.. Ylihuomenna pitäisi Jeanne d ´Arc Living lehdenkin ilmestyä, sitä olenkin odotellut jo pitkään... Ja sunnuntaina alkaa Toivontuottajien Jouluradio, se aito ja oikea.. Paljon odottamista, monia suunnitelmia:) Olisi niin kiva saada pyhäksi harras tunnelma ja että ei enää olisi niin hirveästi joulukuussa hössötystä;) Onnistuukohan minun luonteella??
Joululahjoista en niinkään stressaa, ne ajattelin hankkia jouluviikolla kun jään joululomalle, onpahan sitten kiva tonttuilla ja pakkailla. Mutta sen tiedän, että joululehtiä selaillessa tulee hirveästi ideoita ja niitä on sitten vähän kiire toteuttaa ja ärsyttää keittiön pöydällä se ainainen kaaos kun kaikki käsityö ja askartelu tarvikkeet ovat levallaan.. Haluaisin sitä rauhaa ja nauttia joulukoristeista jotka viikonloppuna asettelen.. Se vaan on niin hankalaa! Toivotaan siis, että saan adventtiasetelman tehdyksi ajallaan ja lipaston maalattua niin saatte nauttia kauniista kuvista..

5 kommenttia:

 1. Heipsan!

  Kauniita tunnelmallisia joulukortteja olet tehnyt.
  Eipä tosiaankaan uskoisi, että joulukuu lähestyy muutaman päivän päästä. Vettä sataa välillä oikein reippaasti ja +8 oli lämmintä eilen!
  Mutta nautitaan joulukoristeiden laittelusta ja kynttilän valosta, siitä alkaa joulun tunnelma.

  VastaaPoista
 2. Olipa ihania kuvia tuolla blogivinkissäsi! Tunnistan myös tuon kaoksen, joka pieni joulunäpertely saa aikaan. Miksei koskaan tule aloitettua ajoissa...?

  VastaaPoista
 3. Kiitos linkkivinkistä! Aivan ihania kortteja! En taida ehtiä jouluksi tuollaisia enää tekemään, mutta ehkä muutaman koristeeksi ja läheisimmille tyypeille.
  Minäkin tykkään 'rakentaa' joulua ajoissa, jotta siitä ehtii kunnolla nauttimaan. Joululauluja huomaa pikkuhiljaa jo hyräilevänsä.

  VastaaPoista
 4. Upeita joulukortteja! Kiitos linkkivinkistä, olinkin etsinyt paikkaa, mistä saisi kauniita kuvia.

  Syksy on mennyt niin nopeasti, että ihmettelin myös, että kohta on jo ensimmäinen adventti.

  VastaaPoista
 5. Kauniita joulukortteja olet tehnyt!
  Meillä oli jo hetken ihanan paksu lumikerros, mutta niin lämpimäksi ilmat muuttuivat että kaikki lumi suli pois.
  Hyvää viikonloppua ja ensimmäistä adventtisunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!