maanantai 23. marraskuuta 2009

Glitter



Muutama kimallekuva; ) Paljettikoristeen löysin kirpparilta viime viikonloppuna ja nyt mietiskelen mihin sen sijoittaisin kimaltelemaan...hmm.. Samoin löysin joulukirjastooni vuonna 1968 julkaistun Perheen Joulu- kirjan viidellä eurolla, kiva löytö, kyllä ajat ovat muuttuneet mutta joulu on niiin saman näköinen vuonna 2009 kuin 1968, että ihan hirvittää. Tuli katseltua siitä kranssivinkkejäkin (alkaakohan pää reistata?). Ostin myös uuden lipaston viikonloppuna (uutena, en kirpparilta tällä kertaa), joka täytyy viikonloppuna koota ja mahdolisesti maalata valkoiseksi.. Seuraavaan postaukseen laitan kuvia joulukorteista 2009, eli mimmoisia nyt sitten loppeen lopuksi lähettelen:)
Couple of glitter pictures; ) The sequin ornament is from flee market and now I am wondering where to put it.. I also found a Christmas book from the late sixtyes and I have to say that although times have changed Christmas looks still quite the same:) I bought a new chest of drawers and at the weekend I have to build it up and maybe paint it.. To my next post I will put pictures from my Christmas cards I have made:)

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia taas. Mä latasin sen ohjelman, jota kehuit, mutta en ole vielä perehtynyt. Olen aika toope näissä jutuissa... :)
  Näen mielessäni tuon paljettikoristeen tyylikkään naisen hiuksissa tai oikeastaan sellaisena pääkoristeena. (20/30-lukua?) Mutta sillähän saa tuunattua vaikka mitä ja kynttilän valossa varmasti kimaltaa ihanasti.
  Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
 2. Komeasti kimaltelee!

  Kiva nähdä sitten kuvia joulukorteistasi ja toivottavasti näemme myös tulevaisuudessa kuvan uudesta lipastosta:)

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!