tiistai 6. lokakuuta 2009

Vinkkejä/ Tips

Aivan ihastuttava kirja jonka hankin tänään Suomalaisesta kirjakaupasta! Suosittelen: kauniit tunnelmalliset kuvat, hyviä ohjeita ja ainakin minun maailmaani sopiva shabby chic/boheemi tyyli. Kirja on nimeltään Kanelin ja kuusen tuoksua ja tekijät: Birgitta Wolfgang Drejer ja Dorrit Elmquist WSOY,2006. Toivottavasti löytyy vielä muualtakin Suomesta vaikka onkin vähän vanhempi kirja, nykyisin kun vuoden vanhoja kirjoja ei löydä kuin tuurilla ale-laarista! Mistä kyllä tämäkin:)
This wonderful book I bought from sale today. Beautiful pictures, good ideas and boheme style.. and some Christmas of course! This is the Finnish version but original is Danish; Decemberdage by Birgitta Wolfgang Drejer and Dorrit Elmqvist, 2004.
Ja El Naturalistan huippu kengät, testattu on; hyvät jalassa ja tuovat asennetta. Jos kaikesta ei selviä korkkareilla niin näillä kengillä voi lähteä pidemmällekkin kirppari vaellukselle;) hih..
And then these super shoes from El Naturalista, I have tested these; good to walk and give some attitude. If you can´t manage from everything with high heels I recommend these, these are the best friends to even longer flee market round;) hih..

9 kommenttia:

 1. Verkar vara en härlig bok det där! Å dom kängorna verkar palla en hel del, hihi...även lååånga loppisdagar!

  Kramis Anki

  VastaaPoista
 2. Kiitos kirjavinkistä!

  Kivat kengät! Minulla on 35 numeron jalka ja välillä on tosi vaikea löytää tarpeeksi pientä kokoa, kenkäostoksille meno on aina sellaista "löytyyköhän yhtään mitään"-tunnelmaa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos hyvä vinkki kirjasta olenkin toivonut jotakin hyvää joululehteä tai kirjaa nyt tänä jouluna. Sinäkin olet ostanut nuo ihanat kengät, minä vielä harkitsen.
  Tiina

  VastaaPoista
 4. IHANAN NÄKÖINEN KIRJA! Pitää käydä kurkkimassa.
  Kengät on varmasti mukavat jalassa. Mäkin olen joskus kuolannut jotain noiden saappaita.
  Kivaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Vad gullig du är som vill vara med i min tävling!
  Jo du får allt skaffa dig en söt liten gran, jag har tagit en vanlig glasburk till gurka och stoppat den i!
  Vad är Stockmans glada dagar? Har jag aldrig hört!

  Kramis Anki

  VastaaPoista
 6. Ihanat saappaat, ne oikein kutsuvat jalkoja sisäänsä.
  Enpä ole kirjakauppoja kolunnut pitkään pitkään aikaan. Tuo ostamasi kirja näyttää tosi kivalta.

  VastaaPoista
 7. Hihi, som våran Galne Gunnar då!!

  Kramis!

  VastaaPoista
 8. Jostakin eksyin blogiisi, ja ihania juttuja sulla täällä onkin. Kengät ovat aivan ihanat, taisivat olla aika kalliit...

  VastaaPoista
 9. Blogissani olisi jotakin sinulle....ole hyvä!

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!