sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Joulueuforiaa!/ Christmas euphoria!

Tämän hetkinen joulun odotuksen taso näkyy jos ei muualla niin ainakin kuvien aika runsaassa määrässä;) Onnekseni olen huomannut, että täällä on muitakin vähän samanlaisia ja samoissa tunnelmissa joten en luone kellekkään paineita ym.
Astiateline on Tampereella viime viikonloppuna järjestetyltä peräkonttikirpparilta eurolla.
That stand for plates is from a big flee market happening in one of our main market places in Tampere, costed one euro.
Puolukan varvuista itse väkerrelty kranssi.
A garland made by myself.
Kenkälestin tuunasin tuolla mustalla tekstillä vielä astetta vanhemman näköiseksi ja laitoin pitsinauhaa ympärille.. Tarkoituksena on käyttää tätä ovistopparina.
I will use this shoemaking form as a stopper for a door. I painted that black text to get more oldish look.
Valurauta numerot ovat Rustiia nimisestä sisutusliikkeestä Ylöjärveltä, 1,50€ kappale, hyvä tuuri kun oli, niin liikkeessä sattui olemaan kolme kahden hinnalla päivä eli sain nämä 1€ kpl.
These numbers are from Rustiia which is in Ylöjärvi. Because there was three items with the cost of two I only had to pay three euros for three numbers.
Tuo kehys on sieltä peräkontti kirpparilta 20 sentillä. Ostin myös kaksi pienempää samalla kappale hinnalla ja sreijasin kaikki valkoisella ja hion pohjamaalia vähän esille.
Leikkiomenoita joista aion tehdä kranssin kunhan kerkeän..
Some fake apples which I will use to a garland before Christmas.
Hämyisää ja tunnelmallista, kynttilän tuoksu on white vanilla cake, nammm..
Asetin nuo kehykset tuohon kortin päälle tähän kuvaan, tuollaisia joulukortteja ehkä ajattelin tehdä tänä vuonna..
Töttöröitä vanhoista lehden sivuista, sisällä Marianne-karkkeja jotka täyttävät 60 vuotta! (siis kyseiset karkit eivät ole vuosikertaa, vaan karkkimerkki täyttää 60v.;) Joulueuforiassani vedin niitä eilen puolipussia ja pääsin kyllä joulun tunnelmaan, nimittäin ähkyyn...hih
Tämän joulun teema tulee ehdottomasti olemaan valkoinen, hopea, todella pieni ripaus punaista ja sitten vihreää kransien, kukkien ja joulukuusen muodossa.
The colours of this Christmas will be white, silver, a really little hint of red and then green in garlands, flowers and Christmas tree.
Tuossa yksi niistä pikkukehyksistä, siellä sisällä on teidän vinkkien mukaan yksi tuollainen kuva vanhasta lehdestä, niille isommille kuville, A4 kokoa, on vaikea löytää yhtä kivoja kehyksiä.. No, sisustaminen on projekti jonka ei ehkä toivokkaan valmistuvan jokaista yksityiskohtaa myöten.
There is one of those pictures I had a problem with, and as you guided I put it in a bit oldish like frame and it looks perfect. It is hard to find bigger frames with that same style for the A4 size pictures.. But I think the main thing in the house decorating is that it never comes copletely ready and thats the best thing and makes this a hobby!
If someone hasn´t noticed yet, there is only 95 days until Christmas!! Now time really starts to run..:)
Jos joku ei siis ole huomannut on enää 95 päivää jouluun!! Nyt aika todellakin alkaa kiiruhtaa..;)
Metallinen kynttilän alunen on Lene Bjerren ja siinä on nätti lasikoriste kukka reunassa.
The plate under the candle is from Lene Bjerre.Nyt olen vähän eilisen jälkeen yrittänyt hiljentää tahtia ja katsellut sisustus kirjoja ja lehtiä sekä kuunnellut Suomalaista Ääniraamattua, joka muuten on todella katsastamisen arvoinen uutuus! Ajattelin, että nyt kun illat pimenevät on mukava kuunnella sitä, sytyttää kynttilä ja vaikka neuloa samalla.. Pysähtyä ihan luvallisesti tähän hetkeen ja nauttia elosta. Toivottavasti saadaan niitä syksyn sateitakin, jolloin voi keittää maustettua karpalomehua ja tunnelmoida joulun tuloa lukuisten blogien ja joulusivujen kautta. Ja mitä vielä enemmän odotan, niin lumen tuloa ja kotoisia joulumarkkinoita ja Tampereella järjestettäviä Kädentaidot messuja! Kaikkea mukavaa siis tuo tämä syksy ja talvi taas mukanaan.. Kunhan malttaa vähän odottaa ja toisaalta aloittaa joulun valmistelun ajoissa ettei tule kiireeen tuntua;)
Aivan ihanan mukavaa syystalven, lumen ja joulun odotusta sinulle!!
I wish you a really amazing and wonderful wait for winter, snow and Christmas!!

7 kommenttia:

 1. Jotenkin huomaan, että ole jouluihminen...;-)!Kauniita ostoksia, ainakin minua sykähdyttää puinen lesti ja valurautaiset numerot.

  Suloista sunnuntain jatkoa toivotellen,
  Elsa

  VastaaPoista
 2. Kivat nuo paperitötteröt, minulla on muutamia sanomalehtiä, jotka ovat kymmeniä vuosia vanhoja, kellastuneita. Niistä voisikin tehdä tuollaisia.
  Valurautaiset numerot ovat hyvännäköiset taulunkehyksissä lehden kera.

  VastaaPoista
 3. Voi mitä kaikkea kaunista ja ihanaa kuvissa!

  Onko jouluun enään noin vähän aikaa...

  VastaaPoista
 4. Hej min söta vän!
  Vilka underbart vackra bilder du visar! Jul, hmm...får allt vänta lite till *ler*
  Dom strutarna tycker jag är helt outstanding! Du visar alltid så fint!
  Nu har ju jag slarvat lite med mina besök hos er andra, men nu ska jag skärpa mig...igen!
  Såg iaf kransen i ditt förra inlägg...den är verkligen såå fin...vad har du gjort den av?
  Idag har jag pockat bort mina uteblommor och försökt att pynta till det lite ute, men det började spöregna och blåser storm så jag fick ge upp!

  Hoppas du får en fin vecka vännen! Kramis Anki

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista;)
  Anki: Materialen är något slags hö, vet inte precis vad.. Gick till skogen och bara plockade;) Jag måste ha varit ett hamster i mitt förrä liv, hih...

  VastaaPoista
 6. Hei, kaunis postaus. Pian se joulu tulla jollottaa. Pidän jouluvalmisteluista, joulusta en erikoisemmin välitä.

  No, nyt kyllä mittari näyttää +19 ja puutarhassa valmistelut talvea varten vie oman aikansa...

  Terkuin
  ^_^Piitis

  VastaaPoista
 7. Hei!
  Taidan olla blogissasi ensimmäistä kertaa ja varmasti tulen uudelleen. Niin, sieltähän se joulu tulee nopeammin kuin arvaammekaan.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!