keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Ideas needed/ Ideoita kaivataan

Mielenkiintoista, ylhäällä kaksi kuvaa sisustuksista menneiltä vuosikymmeniltä, toinen noin 20-luvulta, toinen vuodelta 1967, löytöjä kirppikseltä. Olisi kiva omistaa kuvat tyypillisistä suomalaisista sisustuksista kaikilta niiltä vuosikymmeniltä kun kuvia on otettu.. Uusi keräilykohde kenties;)
Interesting, these two pictures are from past decades, one from around nineteentwentyes and the other from year 1967, both from flee market. It would be nice to have interior pictures from all the decades that camera has been available.. New collectable item for me, maybe;)
Ostin kirpparilta neljä vanhaa Kotiliettä vuosilta 1925, 1931 ja 1932 (2kpl). Joulunumeron välissä oli ihana kuvaextra seimi-aiheisia kuvia, oikea löytö!! Ja kahden numeroista kannen on piirtänyt Martta Wendelin..;) Nyt ongelma on kuitenkin mahdollinen kehystäminen,; mihin, millä lailla..? Nyt ne riippuvat toistaiseksi metallivaierissa olevissa nipsuissa..hmm... Onkohan teillä innovatiivisina ja esteettisinä ihmisinä ideoita?? etteivät menisi paperi pinkassa pahoiksi..
I bought four old numbers of Finnish "family/womans" magazine Koitiliesi.. The issues are from years 1925,1931 and 1932. In the Christmas issue 1932 there was four pictures like that hanged in the lower picture.. Beautifull and just my taste. The problem is where and how to frame or hang these? Any ideas?

6 kommenttia:

 1. Åh vad fina! Älskar gamla kort, men tyvärr svårt att hitta här!
  En riktigt gammal ram kanske, eller i en kedja som du har nu...jag tycker det passar fint i kedjan!

  Kramis Anki

  VastaaPoista
 2. Minustakin ne näyttävät hyviltä nipsuketjussa. Tai jos löytyisi vanhoja kehyksiä.

  Joskus voi tehdä löytöjä ihan valmiskehyksistä. Minulla oli kaksi rukouskorttia, jotka laitoin Pentikin vekkivalokuvakehyksiin ja lopputulos oli ihan kaunis.

  VastaaPoista
 3. Näyttävät hyviltä nipsuissa, mutta ehkä ne säilyisivät paremmin lasin alla. Joku vanhan näköinen kehys, jossa joku hento kaiverrus ja samean valkoiset?

  VastaaPoista
 4. Tack för alla goda tips!Kiitos vinkeistä;) Itsekkin pohdiskelin josko sellaisia koukeroisia vanhannäköisiä kehyksiä löytyisi kirpparilta tai vaikka uutenakin kaupasta.. Sitten voisi olla hauskaa vaihtelua jos ne olisivatkin valkoiset kuten Lennu ehdotti, yleensä kun ovat kultaisia tai ruskeita.. Pitää pitää silmät auki seuraavalla kirppari rundilla:)

  VastaaPoista
 5. Uusi lukija ilmoittautuu :)

  Ihan hurmaannuin näistä kaikista ihanista kuvista!

  VastaaPoista
 6. Voi kun hauskaa!! On aina mukava tietää, että on niitä vakkari lukijoitakin.. ja ihan kivastihan teitä onkin kertynyt vaikka blogini historia on niin lyhyt;) Olen siis hyvinkin positiivisesti yllättynyt! Nyt tuntuu, että kävijä laskurikin rullaa nopeammin kuin alussa.. Laskurihan laskee siis jokaista uutta osumaa, mietin kyllä että rinnalle voisi laittaa sellaisen mistä näkisi ovatko ihmiset tulleet uudelleen eli jokaisen osuman näyttävän laskurin..hmm..

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!