torstai 20. elokuuta 2009

Waiting..

Last week I noticed that Christmas isn´t far away! Usually at this time of year I have done all kinds of decorations to full all the closets :) Now I have been designing this years Christmas card, I will show you the card when I am completely happy with it.. I have also started to collect Finnish Christmas stamps, and I have almost all already because I have been collecting Christmas cards for a while. I so love Christmas, it is the best time of the year! I also collect glassornaments to the Chritsmas tree and Christmas issues of magazines.. So much Christmas! I can´t understand how I haven´t noticed that it is really coming..
Viime viikolla huomasin, että joulu ei ole kaukana! Monissa blogeissa joulua on jo vähän ennakolta tunnelmoitu mikä herätti minutkin horroksesta.. Yleensä tähän aikaan vuodesta olen jo täyttänyt kaapit kaikilla itse askartelemillani uusilla joulukoristeilla;) Nyt olen suunnitellut tämän vuoden joulukorttia, jonka näytän teille sitten kun olen siihen täysin tyytyväinen.. Olen myös monen muun keräilykohteeni lisäksi innostunut keräämään suomalaisia joulupostimerkkejä, suuri osa minulla niistä onkin joulupostikorttien keruu harrastuksen ansiosta. Kerään myös lehtien joulunumeroita ja joulukuusenlsikoristeita.. Niin paljon Joulua, rakastan sitä, se on parasta aikaa vuodessa! Tunnelma, joulun ilosanoma, ystävällisyys, talvi, toisista välittäminen, kuin eläisi kerran vuodessa kiiltokuvaelämää;) Se onkin kaiken "pahan" keskellä ihan tarpeellista..
Kuvissa on uusia askartelujani ja ompeluksiani sekä löytöjä. Kirppareilta löytämieni joululehtien pinoakin olen jo kartuttanut tälle vuodelle, niitä siis lueskelen ja tunnelmoin syksyssä. Yhdessä yössä tuli niin ruskan ja syksyn tuntu, ilma on vaikkakin lämmin niin sisältä kylmä ( aika abstraktisti ilmaistu:).. Parvekkeen lämmössä olen maalaillut laveria valkoiseksi ( kirpparilta 50-l laveri 15€) ja nyt suunittelen mustalla laittavani siihen joko jonkin mietteen tai sitten sitten vain jonkin numero ja kirjain yhdistelmän, näytän sen sitten valmiina, kuten uuden sivupöytänikin jonka sain huippu halvalla, siinä on loota ja sen jalkojen väliin menee lisäpenkki, materiaali tummentunutta puuta.. Lupasin aiemmin näyttää myös tuunattuna kandelaaberin jonka löysin pihakirpparilta, senkin tulette kyllä näkemään se vain vielä etsii paikkaansa vaikka tuunaus on jo aikapäiviä sitten suoritettu!
In the pictures you can see new handicrafts and flee market findings. I have found more Christmas issues in this summer and I have been reading them prepairing to autumn which came in one night. Now it is a bit cold and smells like summer is ending.. It is sad but the winter cames after that and it isn´t sad at all;) I put a banner which count´s days to Christmas:) It makes me glad in the long dark autumn days which are coming. I can light a candle, read or do hand crafts and just wait.
Laitoin sivun reunaan laskurin joka laskee päiviä jouluun;) Nyt voin rauhoittua tekemään erilaisia syys puuhasteluja, poltella kynttilää ja tunnelmoida, mikä on syksyn parasta antia. Ei tarvitse kesän lailla olla niin tehokas yötä päivää kun valoa riittää. Voi katsella elokuvia dvd:ltä eikä valo häikäise tv ruutua:) Kaikenlaista pientä positiivista syksy tuo haikeuden lisäksi..
Ihanaa syksyn alkua kaikille ja viikonloppua! Toivottavasti vuodenajan vaihde tuo taas jotain uutta mukavaa tullessaan, ainakin minulle tuo..:)
I wish you all good start to the autumn and relaxing weekend! I hope the new season comes with something new to your life, to me it does..;)

4 kommenttia:

 1. greetings to yur WHite world from the hot greece

  VastaaPoista
 2. Voi miten paljon olet taas saanut aikaan!

  Minulla on vielä kesän puuhia tekemättä, taitaa taas muutama "projekti" siirtyä ensi kesään, huoks... Mutta täytyypä nauttia alkavasta syksystä ja joulun odottelusta (Ihana tuo joululaskuri).

  Mukavaa viikonloppua!
  T. Sussi

  VastaaPoista
 3. Voi kun kiva kun joku muukin on jo vähän orastavilla joulufiilareilla! Pitääpä tulla tänne kurkkaamaan miten kauan pitää vielä odottaa!

  VastaaPoista
 4. Vau, oletpa ollut ahkera ja aikaansaava. Nuo kynttiläpussukat ovat viehättäviä! Ja kiva idea, jonka nappaan samantien :)

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!