keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Details

Vanhoja kortteja, joita löysin viikonloppuna rompetorilta. Vanhin korteista on vuodelta 1903. Kortit on lähetetty Suomen sisällä, Amerikasta tai Saksasta. Korteissa on kauniita kirjoituksia mustekynällä suomeksi ja ruotsiksi.
Old cards from a marketplace where I was last weekend. The oldest card is from year 1903. Cards have been sent in Finland or from Amerika and Germany. Texts are in Finnish or Swedish.
Pitsinen vanha tyynyliina, uusin helminauhani, jonka löysin kirpparilta ja pikkuinen kippo kahvipöytään. Olen suorittanut kovan luokan maratonia lukiessani vanhoja Glorian Antiikin numeroita.. Parin vuoden ajan olen sitä jo tilannutkin ja uusin numero, joka postiluukusta kolahtaa, tulee aina luettua kannesta kanteen heti. Mutta sitten ovat erikseen ne vanhat numerot joita olen hankkinut kirppareilta ja ajatellut joskus lukevani, nyt on siis niiden vuoro. Kaksi numeroa olen jo lukenut ja kolmas on menossa, ties kuinka monta edessä.. Ei sillä, nautinnollistahan niitä on lukea ja unelmoida kaikista ihanuuksista joita ei ihan joka tyypillä ole. Ulkona on toista päivää kaunis ja lämmin ilma, joka houkuttaa pienelle kirppis patikoinnille;) Taidampa tästä salaa ja kaikessa hiljaisuudesa taas lähteä vähän "ulkoilemaan".
Old pillowcase with handmade laces, new pearls from flee market and little cup to the coffee table. Weather has been excellent and warm for two days now and I feel I should go to a flee market round to get a bit sun before it rains again (hope not before autumn).. I have been reading old issues of antique magazines that I have been buying from flee markets. I really enjoy reading them and dreaming about all those beutifull and interesting things, furnitures and piece of arts.. But now I need a little pause that I won´t miss the fantastic weather! I wish sunny days for all of you!

4 kommenttia:

 1. Vanhat kortit ovat kyllä ihania. Varsinkin jos niissä on tekstiä. Mielikuvitus lähtee laukkaamaan; mikä on kortin lähettäjän ja myös saajan tarina.

  Hienoja löytöjä olet tehnyt.

  Minä olen säästänyt Glorian antiikkilehdet vuosien varrella ja niitä on aikas pino. Joskus on mukava selailla niitä.

  Mukavaa "ulkoilua"!!!
  ^_^Piitis

  VastaaPoista
 2. Kyllä minäkin noita jo luettuja antiikki lehtiä selailen, niissä on nättejä kuvia ja hyödyllistä tietoa.. Itsekkin pidän juuri niistä korteista joissa on tekstiä! ja tykkään pääasiassa ostaa lähetettyjä kortteja joissa on postimerkki.. On myöskin hauska huomata kuinka ajat muuttuvat: korteissa lukee esim. työnjohtaja tai emäntä se ja se:) Kukaan tuskin enää vastaan ottaa kortteja joissa lukee ammatti..

  VastaaPoista
 3. Hienoja löytöjä!

  Minulla on myös säästettynä Glorian antiikit vuosien varrelta, aina välillä niitä tulee selailtua. Tosin minulla taitaa olla vähän liikaakin säästettyjä sisustuslehtiä, pino on aikamoinen:)

  VastaaPoista
 4. Vad du är gullig!
  Javisst är det otäckt...Nu sitter ag här ute o väntar på att nån ska flyta förbi...det har ju tydligen hänt förut, så man vet ju aldrig! Får nog ta mig en stärkande drink, hihi...

  Kram vännen & ha en fin helg!

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!