tiistai 9. kesäkuuta 2009

Suunnitelmia

Tällä mekolla mennään ainakin toistaiseksi tämän kesän juhlia, ja toivottavasti tulee hauskaa niin juhlinnan kohteille, kuin juhlavieraillekkin:) Seuraavat juhlat joihin olen matkaamassa, ovatkin kesähäät, joten tunnelma varmaankin on mukava. Samalla olisi tarkoitus kartoittaa Lapin uutta kauppa tarjontaa, viime pohjoisen reissustani kun alkaa olla muutama vuosi. Sielläkin matkailu on lisännyt kauppojen tarvetta ja uusia sisustusliikkeitäkin on avattu! Sitä odotellessa (juhannuksen jälkeistä viikkoa), pitää vain puuhailla, laskea päiviä ja miettiä häälahjaa.Ajankuluksi voi myös selailla suurta blogi tarjontaa ja osallistua vaikkapa Pitsiä ja pellavaa-blogin sydän arvontaan. Kuvan mekko on muuten Lontoon ostos ja Laura Ashleyltä, mekkoja saa myös Helsingin myymälästä mutta pienoisella suomi-lisällä (hinta melkein kertaa kolme).

4 kommenttia:

 1. Onpa kaunis mekko!

  Sinulla on Lapin matka lähellä, itse juuri eilen laskeskelin, että suunniteltuun Lapin lomamatkaamme on aikaa vielä yli kaksi kuukautta, huoks...

  Toivottavasti saamme sitten kuulla kauppakartoituksen tuloksista.

  VastaaPoista
 2. Kerron kyllä jos matkalta löytyy mainitsemisen arvoisia uusia tuttavuuksia.. Matkustusaikani vaan sattuu sellaiseen aikaan että jotkut hiihtosesongin aikana auki olevat kaupat saattavat olla kiinni. Näin kävi viimeksi kun olin kesällä Lapissa:) Toisaalta nyt kesäaktiviteettejakin on lisätty (golf) joten todellakin toivon että meininki on vilkastunut.. Eivätkähän ne voi kokonaisia liikekeskuksia sulkea;)

  VastaaPoista
 3. Kiva kun kävit ja jätit kommentin, niin löysin tieni tänne. Mukavaa saada uusia blogituttavia, ja listaan Sinut blogilistalleni, jos sopii?!

  Terveisin, Elsa

  VastaaPoista
 4. Sopii tietysti.. Mukava kun pistäydyit!

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!