maanantai 15. kesäkuuta 2009

Ruusunen

Vannoin aina ettei kotiini kanneta kuivankukkia... Mutta kuka voi vastustaa kauniita ja värikkäitä ruusuja ja laittaa ne biojätteeseen?! No niimpä ne menivät ensin verhotankoon kuivumaan ja odottelevat nyt lasimaljassa, että saan ne kuumaliimapistoolilla kranssisksi. Kirpparilta löytyi kuivakukka opas, jossa on vinkkejä kuivaukseen ja kerättäviin kasviehin, nyt saunanlauteilla on hiekkakuivauksessa orvokkeja, kieloja ja syreeniä. Tummanvioletin syreenin olisi tarkoitus olla kranssissa ruusun kaverina. No, kunhan pidän jonkun tyylin siinä mitä kuivatan saa harrastuksen helposti mahdutettua cauntryhenkiseen sisustamiseen.
Köyhänhopeinen kynttilänjalka kirpparilta; näitä lisää! Hyvää ja ehjää sisustus kamaa on kirpparilta vaikea löytää alle kauppa hinnan.

Ja taas tuunaus..ekologista! Kassissa oli koristeena beessi kulunut ruusu, muuten laukku oli ehjä, koska tiedän tyylini pysyneen samana en viitsinyt ostaa uutta vaikka tämäkin on jo palvellut viisi kesää;) Askartelukaapin kätköistä löysin silkkikukkia joita en ollut heittänyt pois vaikka ne eivät makuuni kuulukkaan. Eikun liimapistooli käteen ja viisi minuuttia aikaa ja uusi laukku on valmis ja palvellee toiset viisi vuotta.. ja mainitsinko, että laukku on peräisin Kappahlin alennusmyynnistä:)

1 kommentti:

  1. Kaunista! Jään innolla odottamaan miltä kranssi näyttää.

    Laukku on ihana!

    Täälläpäin on sama ongelma kirppareiden kanssa, ei juuri löydä hyvää ja ehjää sisustustavaraa ja hinnat ovat kovat.

    VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!