torstai 28. toukokuuta 2009

Autereisia ajatuksia

Taas yksi aivan ihana lehti, joka yllätys yllätys ei ole suomen kielinen vaan tanskalainen, nimittäin monelle sisustajalle tuttu Jeanne d´Arc Living. Olen ollut tietoinen lehden olemassa olosta, mutta kuten yleensä, sitä on ollut Suomesta vaikea saada. Nyt kuitenkin löysin juuri tulleet pinkat viime viikolla avatusta uudesta liikkeestä Sisustusliike My Country Homesta. Autereisen kesäpäivän oloinen lehti tulvi ideoita ja kertakaikkisen upeita kuvia. Tätä lehteä tulee kulutettua joka päivä niin kauan kunnes uusi numero taas ilmestyy!
Tuntuu kuin juhannus jo kolkuttelisi ovella, ilmat ovat lämpimät ja monet vasta juhannuksen seutuun kukkivat kasvit ovat jo loistossaan: metsäkurjenpolvet,villilupiinit ja kuvassa näkyvät orvokit. Pienet orvokit kristalli lasissa ovat niin nostalgisia ja romanttisen yksinkertaisia..

Muratti tulee saamaan jonkin näköisen "tuulenpesän" kaverikseen ruukkuun kunhan huomenna taas samoilen metsässä, toivottavasti ei siis sada:) Vaikka lämmin sadehan vain virkistää ja raikastaa ilman.

2 kommenttia:

 1. Voi, olet jo päässyt lukemaan uutta lehteä. Minä vielä odottelen sitä, saa nähdä tuoko posti sen jo tänään vaiko vasta maanantaina...

  Ihania kuvia!

  Mukavaa perjantaita
  T. Sussi

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin, hyvää perjantaita ja viikonloppua! Lehti on kyllä odottelemisen arvoinen:)

  VastaaPoista

Kiitos ihanista viesteistä!